Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Οι απαιτήσεις της Μυρτάλης προκαλούν τον θυμό των Βρεττάκων και της Αθηνάς

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Οι απαιτήσεις της Μυρτάλης προκαλούν τον θυμό των Βρεττάκων και της Αθηνάς

Μυστικά και ψέματα προκαλούν μεγάλη αναστάτωση στους ήρωες της σειράς «Γη της ελιάς». Ερωτικές παγίδες, σχέσεις που φτάνουν σε τέλμα αλλά και έρωτες που προσπαθούν να αναζωπυρωθούν έρχονται στα επόμενα επεισόδια που θα δούμε από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου ως την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 21:00…

Γη της ελιάς – Επεισόδιο 61 (Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου)

Η απαίτηση της Μυρτάλης για συνέλευση των μετόχων έχει προκαλέσει τον θυμό των Βρεττάκων και της Αθηνάς. Ακόμα και η Ιουλία συγκρούεται μαζί της και, για πρώτη φορά, της μιλά πολύ σκληρά. Στη συγκέντρωση του Ισίδωρου ο εισαγγελέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσεγγίσει την Αθηνά, αλλά της είναι αδύνατο να τον δει με συμπάθεια.

Η Ειρήνη, δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει τη στενή πολιορκία στον Φίλιππο, ο οποίος είναι πολύ ενοχλημένος, αλλά δεν μπορεί να πει κάτι στη Βασιλική. Ο Στάθης δεν μπορεί να απαλλαγεί από τις τύψεις που νιώθει για το αγοράκι που άρπαξαν, χωρίς εκείνος να αντιδράσει.

Θέλοντας να επανορθώσει, στήνεται για ώρες στην παιδική χαρά και προσπαθεί να αποκτήσει επαφές με τους δράστες. Ωστόσο, ο απαγωγέας είναι ένα βήμα μπροστά και τον προσκαλεί να μιλήσουν, ενώ έχει σκοπό να τον βγάλει από τη μέση.

Γη της ελιάς – Επεισόδιο 62 (Τρίτη 6 Δεκεμβρίου)

Η αστυνομία παρακολουθεί στενά τον Ρουφουλέα και ο εισαγγελέας, Μιχάλης Οικονομέας, δίνει εντολή να στηθεί μια επιχείρηση αιφνιδιασμού, αγνοώντας πως ο Στάθης έχει καταστρώσει το δικό του σχέδιο προκειμένου να εντοπίσει το μικρό αγόρι.

Ο Ισίδωρος παίζει το παιχνίδι της Μυρτάλης και όλοι συμφωνούν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Η Μυρτάλη καταφεύγει στον Δημοσθένη για να της δανείσει χρήματα. Η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στη Μάλτα, ενώ ο Δημοσθένης μπαίνει όλο και πιο βαθιά στο εμπόριο ναρκωτικών στην Αθήνα.

Ο εισαγγελέας προσπαθεί να προσεγγίσει την Αθηνά, αλλά πέφτει πάνω σε τοίχο. Ο Σωκράτης παλεύει να βρει απαντήσεις σχετικά με την επιμέλεια του παιδιού, αλλά η παιδοψυχολόγος δεν τον διευκολύνει, παρατείνοντας έτσι την αγωνία του Μάνου και της Μαρίνας. Η Ειρήνη εξομολογείται στην Αρετή πως ο Φίλιππος την γλυκοκοιτάζει.

Ο Στάθης αυτονομείται και, με την απειλή όπλου, απαιτεί από τον Ρουφουλέα να του δώσει πίσω το μικρό αγόρι. Η κατάσταση όμως θα ξεφύγει από τον έλεγχό του πριν προλάβει να επέμβει η αστυνομία.

Γη της ελιάς – Επεισόδιο 63 (Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου)

Ο Δημοσθένης στήνει καλά το σχέδιό του και δανείζει στη Μυρτάλη ένα υπέρογκο ποσό προκειμένου να συμμετάσχει στην αύξηση κεφαλαίου της εταιρείας. Η Αθηνά επισκέπτεται τη μητέρα της στο Σούνιο και της μιλά για την επιμονή του εισαγγελέα να τη συναντήσει.

Η μητέρα της είναι θετική γι’ αυτή τη συνάντηση και την προτρέπει να την πραγματοποιήσει. Ο γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας, ο Κίμωνας (Βαγγέλης Κακουριώτης), εμφανίζεται ξαφνικά στο χωριό, δίνοντας χαρά στην οικογένεια.

Η Ειρήνη νιώθει παραγκωνισμένη και κάνει μια ακόμα απέλπιδα προσπάθεια να προσεγγίσει τον Φίλιππο, η οποία πέφτει στο κενό. Ο Σωκράτης πρέπει να γυρίσει στην Αθήνα και καλείται να αποφασίσει αν θα πάρει μαζί του τη μικρή Αγγελική.

Γη της ελιάς – Επεισόδιο 64 (Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου)

H Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Κουράκο ότι ο Φίλιππος πήγε να τη βιάσει. Την ίδια ώρα, ο Φίλιππος έχει βγει με τη Βασιλική και της λέει όλη την αλήθεια για την προκλητική συμπεριφορά της Ειρήνης.

Δύο άντρες με όπλα αιφνιδιάζουν τον Δημοσθένη έξω από το σπίτι του και τον απειλούν να σταματήσει τη διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα. Η Ειρήνη καταθέτει εναντίον του Φίλιππου στον Εισαγγελέα. Ταυτόχρονα, ο Κίμωνας δείχνει να μην την πιστεύει.

Ο Γεράσιμος στέλνει ένα δώρο στη Μαργαρίτα και της εκφράζει τα συναισθήματά του με πολύ πρωτότυπο τρόπο. Ο Κίμωνας είναι σίγουρος ότι η Ειρήνη λέει ψέματα και το εκμυστηρεύεται στους γονείς του. Ο Σωκράτης ζητά συνάντηση από τον Μάνο για να του ανακοινώσει την απόφασή του σε σχέση με την Αγγελική.

Γη της ελιάς – Επεισόδιο 65 (Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου)

Η Μυρτάλη κάνει μία ακόμα φιλότιμη προσπάθεια να προσεγγίσει τη Μαρίνα, η οποία δείχνει να κάμπτεται από την αγάπη της φίλης της. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης παρεξηγεί την επίσκεψη του Δημοσθένη στο σπίτι της Μυρτάλης και της κάνει σκηνή ζηλοτυπίας.

Ο Σωκράτης δείχνει να μην είναι σίγουρος για την απόφαση που έχει πάρει σχετικά με τη μικρή Αγγελική. Η Ειρήνη επιμένει στο ψέμα της και αντιμετωπίζει την οργή της Χάιδως αλλά και της Βασιλικής. Η Αρετή προσπαθεί να προσεγγίσει τον Στάθη, αγνοώντας πως εκείνος και η Ιουλία έχουν έρθει και πάλι κοντά.

Η Ιουλία λέει ψέματα στον Κουράκο προκειμένου να συναντήσει τον Στάθη. Αυτή τη φορά δείχνει αποφασισμένη να χωρίσει και να ζήσει με τον Στάθη, χωρίς εμπόδια.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου 

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου 

Με τον Νίκο Γαλανό.

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη

Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός
Αγγελική, η μικρή Κλειώ
Guest: Αστέριος Πελτέκης

Special guest: Αποστόλης Τότσικας

Και οι: 
Στέλα Φυρογένη 
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου 
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης 
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου 
Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις