Σάββατο, 24 Φεβ.
14oC Αθήνα

Γιάννης Φλωρινιώτης: Είχα την τιμή και την χαρά να αρέσω και στα δύο φύλα

Γιάννης Φλωρινιώτης: Είχα την τιμή και την χαρά να αρέσω και στα δύο φύλα

«Τους έκανα πάντα στο τέλος φίλους. Εγώ ήμουν ερωτευμένος με τη δουλειά μου» είπε ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε στο Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που έγινε μπροστά στα μάτια του και το φλερτ που υπήρχε στην νύχτα.

Δεχτήκατε ποτέ σεξουαλική παρενόχληση;

Όχι, δεν είχα τέτοια προβλήματα. Σε άλλους έτυχε. Μια φορά ήμουν στην Αμερική, κατέβηκα στο καμαρίνι και είδα τον επιχειρηματία να έχει στριμώξει μια χορεύτρια Σπανιόλα. Αυτή φώναζε βοήθεια και έτρεξα να την σώσω. Τον άρπαξα γιατί πήγαινε να την βιάσει. Μου είπε να μην το πω σε κανέναν και του λέω δεν ντρέπεσαι. Η κοπέλα επειδή ήταν λαθραία φοβόταν να κάνει μήνυση, όμως της είπα ό,τι χρειαστείς θα έρθω μάρτυρας.

Τα σχόλια που ακούγονταν ότι είστε gay πώς τα διαχειριζόσασταν;

Και για ποιον δεν έχουν πει; Στην αρχή με ρωτούσαν “τι ρόλο παίζεις; Γιατί αγκαλιάζεις γυναίκες και τις φιλάς, αγκαλιάζεις και άντρες και τους φιλάς;”. Εγώ το έκανα με αγνή αληθινή αγάπη και δεν τους απαντούσα. Έλεγα “αφού είσαστε περίεργοι δεν θα σας το πω, θα το βρείτε εσείς”.

Σας φλέρταραν πάντως οι άντρες…

Στη δουλειά αυτή πρέπει να αρέσεις και στα δυο φύλα για να κάνεις επιτυχία. Εγώ είχα την χαρά και την τιμή να αρέσω και στα δυο φύλα. Τους έκανα πάντα στο τέλος φίλους. Εγώ ήμουν ερωτευμένος με τη δουλειά μου. Το τελευταίο πράγμα που με ένοιαζε ήταν το σ..ξ. Σ..ξ έκανα πάνω στην πίστα όταν έβλεπα τον κόσμο να με χειροκροτεί και να με αγκαλιάζει. Εκεί τελείωνα.

Media Τελευταίες ειδήσεις