Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Γιάννης Μόρτζος: Δεν πήρα ποτέ απάντηση από τον Αλέξανδρο Ρήγα

Γιάννης Μόρτζος: Δεν πήρα ποτέ απάντηση από τον Αλέξανδρο Ρήγα

“Προσπάθησα να έρθω σε επαφή μαζί του” αποκάλυψε ο Γιάννης Μόρτζος.

Πίσω στον χρόνο και το επιτυχημένο σίριαλ “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” γύρισε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μόρτζος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. 

Παίζατε και στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;». Τελικά γιατί σταμάτησε έτσι απότομα αυτό το σίριαλ παρότι είχε αγαπηθεί από το κοινό;

Η σειρά αυτή έδειξε πραγματικά ότι θα γινόταν μεγάλη επιτυχία! Από την αρχή ήμουν σίγουρος γι’ αυτό το πράγμα, αλλά διεκόπη ξαφνικά. Θέλω να εκφράσω το παράπονο μου, γιατί από τη στιγμή που διεκόπη και προσπάθησα να έρθω σε επαφή με τον Αλέξανδρο Ρήγα γι’ αυτό το θέμα, δεν πήρα ποτέ απάντηση. Δεν μου είπε τίποτα και αυτό το έχω παράπονο. Έχω να τον δω από τότε.

Ισχύει αυτό που είχε ακουστεί ότι ο Αλέξανδρος Ρήγας στα γυρίσματα του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» είχε μιλήσει άσχημα στη Χρύσα Ρώπα;

Όχι για να είμαι ειλικρινής, δεν άκουσα κανένα βρίσιμο. Η αντίληψή μου πήρε μόνο κάποια στιγμή ότι κάτι συνέβαινε και υπέθεσα ότι υπήρξαν κάποιες συγκρούσεις. Τι ακριβώς συνέβη δεν ξέρω. Το μόνο που διαπίστωνα ήταν ότι πήγαινα στο γύρισμα στις 10 το βράδυ και ξεκινούσαμε στις 6 το πρωί.

Θα θέλατε να γυριστεί ξανά η σειρά αυτή;

Βεβαίως ναι.

Media Τελευταίες ειδήσεις