Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Γιάννης Μόρτζος: Ο Γιώργος Κιμούλης νομίζει ότι αυτό που ξέρει αυτός, δεν το ξέρουν οι άλλοι

Γιάννης Μόρτζος: Ο Γιώργος Κιμούλης νομίζει ότι αυτό που ξέρει αυτός, δεν το ξέρουν οι άλλοι

«Τότε γίνεται αμέσως πυρ και μανία και θεωρεί τον ηθοποιό άχρηστο και ακατάλληλο» τονίζει ο Γιάννης Μόρτζος.

Τόσο στην καλλιτεχνική επάνοδο του Γιώργου Κιμούλη και την διακοπή της συνεργασίας με τον Γιώργο Λαμπάτο όσο και την περιπέτεια που αντιμετώπισε πρόσφατα με την υγεία του μίλησε ο Γιάννης Μόρτζος στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωινό της Τετάρτης (06.03.2024) στον Alpha. 

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι άλλη περίπτωση από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Τον αγαπώ τον Κιμούλη αλλά έχει ένα ελάττωμα. Νομίζει ότι αυτό που ξέρει αυτός, δεν το ξέρουν οι άλλοι.

Δηλαδή εάν ένας ηθοποιός επάνω στη σκηνή λοξέψει λίγο από αυτά που νομίζει εκείνος, γίνεται αμέσως πυρ και μανία! Τον θεωρεί άχρηστο και ακατάλληλο» εξομολογήθηκε, αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης.

«Αγνοώ όλα όσα είπε ο Γιώργος Λαμπάτος. Θεωρώ ότι δεν ξέρει τι λέει. Καλό είναι να το κλείσει το στοματάκι του και να κοιτάζει να είναι σεμνός και όπου πάει να βρίσκει δουλειά στο θέατρο, που του το εύχομαι, να είναι καλός συνεργάτης».

  

«Ήμουν στα πρόθυρα του θανάτου. Έκανα μια εξέταση και βρήκαν ότι έχω πρόβλημα με την καρδιά. Μου είπε ο γιατρός, “πρέπει να κάνεις τριπλό bypass”. Έπεσα σε κώμα για 35 ημέρες.

Νομίζω όμως ότι ένας λόγος που κρατήθηκα στη ζωή ήταν η γυναίκα μου, η Γιούλη η οποία καθόταν για 35 ημέρες επάνω από το μαξιλάρι μου και δεν πήγαινε πουθενά» υπογράμμισε, επίσης, ο Γιάννης Μόρτζος.

Media Τελευταίες ειδήσεις