Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Γιάννης Μπέζος για Πέτρο Φιλιππίδη: Δεν αισθάνθηκα ότι σύρθηκα από κανέναν

Γιάννης Μπέζος για Πέτρο Φιλιππίδη: Δεν αισθάνθηκα ότι σύρθηκα από κανέναν

Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε, άθελά του, στο επίκεντρο της συζήτησης μετά τα όσα είπε για εκείνον στην απολογία του ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε χαρακτηρίζει τον Γιάννη Μπέζο «μυστήριο» και αυτό προκάλεσε αίσθηση και πολλές συζητήσεις.

Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε, το βράδυ της Τετάρτης (18.01.2023) καλεσμένος στην εκπομπή Late Night με την Αθηναΐδα Νέγκα στο Action 24 και απάντησε στην τοποθέτηση του άλλοτε συνεργάτη του.

«Δεν με ξαφνιάζει τίποτα και δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι στη διαδικασία της δίκης, είναι μια απολογία και δεν θα έκανα κανένα σχόλιο ούτε και έκανα κανένα σχόλιο.

Θέλω να πω όμως ότι δεν με ξαφνιάζει τίποτα γιατί οι άνθρωποι, ο καθένας είναι ξεχωριστός. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί.

Εγώ δεν αισθάνθηκα ότι σύρθηκα από κανέναν. Δεν μπορεί να με σύρει εύκολα και δεν θα με σύρει εύκολα. Δεν είναι αυτό όμως το ζητούμενο.

Για αυτό και δεν ήθελα να ασχοληθώ με αυτό για να μη ρίχνω νερό σε έναν μύλο αναπαράγει τέτοια πράγματα. Δηλαδή έχουμε πολύ πιο βασικές ανάγκες και προβλήματα στα οποία δεν δίνουμε σημασία» τόνισε, ο Γιάννης Μπέζος.

  

 Κάπως έτσι ο Γιάννης Μπέζος θέλησε να κλείσει οριστικά το θέμα…

Media Τελευταίες ειδήσεις