Σάββατο, 27 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Γιάννης Μπούτος: Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα Καινούργιου δεν με ήξερε, συζητούσαν για την εκπομπή πάνω από μήνα

Γιάννης Μπούτος: Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα Καινούργιου δεν με ήξερε, συζητούσαν για την εκπομπή πάνω από μήνα

“Έχω παραστεί πάνω από 4 φορές στην εκπομπή της” εξηγεί, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μπούτος.

Μέσα από την κάμερα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ, “Γεια σου” θέλησε να απαντήσει ο Γιάννης Μπούτος στα σχόλια που έκανε για εκείνον μέσα στην εβδομάδα η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τοποθέτηση του στα social media.

«Δεν έχω άποψη για όλα, έχω άποψη για κοινωνικά θέματα που αφορούν όλους μας. Δεν σημαίνει ότι για να έχεις άποψη για όλα πρέπει να κάνεις 15 χρόνια παρουσίαση.

Τη γνώμη μου την εξέφραζα κι όταν ήμουν σε εκπομπή και είμαι ένας άνθρωπος που όταν θέλω να εκφράσω κάτι, θα το κάνω» σημείωσε χαρακτηριστικά το νεαρό μοντέλο και ηθοποιός..

«Δεν έχω άποψη για όλα, δε θα βγω να πω για πολιτικά ας πούμε αλλά πράγματα στα οποία που συμπεριλαμβανόμαστε, πρέπει να σταθούμε».

«Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα Καινούργιου δεν με ήξερε. Για το Καλοκαίρι Yes συζητούσαν πάνω από μήνα. Το τελευταίο διάστημα ήταν από τα μόνα θέματα που τους απασχολούσαν στην εκπομπή. Συν τις άλλοις, έχω παραστεί πάνω από 4 φορές στην εκπομπή της.

   

Αλλάζω συνέχεια look και μπορεί να μην με θυμάται. Μου έστειλε ένα προσωπικό μήνυμα ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί της και της απάντησα ούτε εγώ» διευκρίνισε, επιπλέον, ο Γιάννης Μπούτος στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις