Σάββατο, 25 Μαΐ
23oC Αθήνα

Γιάννης Στάνκογλου: Ήμουν αντισυμβατικό παιδί, τώρα έχουν λειάνει λίγο οι γωνίες μου

Γιάννης Στάνκογλου: Ήμουν αντισυμβατικό παιδί, τώρα έχουν λειάνει λίγο οι γωνίες μου

Όσα εξομολογήθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Για την πιο αντισυμβατική του πλευρά, τους περιορισμούς στην ελευθερία έκφρασης λόγω εποχής αλλά και το… πέσιμο που δέχθηκε για δήλωση που έκανε στα social media μίλησε με ειλικρίνεια ο Γιάννης Στάνκογλου όταν βρέθηκε καλεσμένος του Κώστα Τσουρού στο “Ακόμα δεν είδες τίποτα” του MEGA. 

“Σε σχέση με τις κοινωνίες και σε ποια κοινωνία μεγάλωσα, υπήρξα και αντισυμβατικός. Ήμουν τέτοιο παιδί και ακόμα νομίζω ότι είμαι, ίσως τώρα να έχουν λειάνει λίγο οι γωνίες μου.

Σίγουρα έχει να κάνει με το ότι μεγαλώνω, σίγουρα έχει να κάνει με το ότι έχω δύο παιδιά, σίγουρα έχει να κάνει με κάποιες ανασφάλειες για τις οποίες μπορεί να μη μιλάς όσο θα ‘θελες να μιλάς δημόσια για πράγματα τα οποία συμβαίνουν γύρω σου.

Όχι από φόβο, σώνει και καλά αλλά γιατί δεν βλέπεις κιόλας γύρω σου και κάποιους άλλους για να μιλήσεις λίγο παραπάνω” τόνισε ο ηθοποιός.

“Βέβαια και έχω νιώσει να βάλλεται μια άποψη μου, πολλές φορές. Πολλές φορές και δημόσια. Είχα κάνει κάποια στιγμή μια δήλωση στο Facebook, εν μέσω καραντίνας που η αστυνομία ήταν πάρα πολύ σκληρή γενικά με πολλά περιστατικά που είχαν συμβεί τότε. Μου την έπεσαν λοιπόν πάρα πολλοί άνθρωποι, και ανώνυμοι και επώνυμοι, από κάτω”.

“Όλα αυτά τα σχόλια δεν τα παίρνω και πολύ σοβαρά. Δεν τα διαβάζω κατ’ αρχήν ή μου τα λένε κάποιοι άνθρωποι γιατί δεν θέλω να μπω να τα δω, κάπως με μαυρίζουν.

Όπως και να ‘χει όμως σε επηρεάζουν λίγο. Λες: “ώπα ρε φίλε, είδα κάτι το οποίο συνέβη μπροστά σε μένα και μπροστά στα παιδιά μου, γιατί μου το ακυρώνεις;”. Αφού αυτό συνέβη δηλαδή μπροστά μου, γιατί εσύ θεωρείς ότι δεν συνέβη;” πρόσθεσε ακόμα Γιάννης Στάνκογλου στο MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις