Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Γιάννης Στάνκογλου: Μακάρι η κόρη μου να ξεφύγει από το επάγγελμά μας

Γιάννης Στάνκογλου: Μακάρι η κόρη μου να ξεφύγει από το επάγγελμά μας

«Έζησα αρκετά ελεύθερα παιδικά χρόνια, η εμπιστοσύνη είναι το πρώτο που προσπαθώ να καλλιεργήσω με τα παιδιά μου», λέει ο Γιάννης Στάνκογλου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με τα παιδιά του, τα «άγρια» νιάτα του, το λόγο που τον συνέλαβαν, ενώ αποκάλυψε και πώς του έκλεψαν χρήματα.

«Προς το τέλος της Γ’ λυκείου άρχισα να διαβάζω αρκετά, μου άρεσε. Στη δραματική σχολή μπήκα γιατί με γοήτευαν αυτά που μου έλεγαν φίλοι μου ότι έκαναν εκεί. Η αναγνωρισιμότητα με βοήθησε σε κάτι ουρές στην τράπεζα. Αν και δε θέλω», είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου είπε στη συνέχεια: «Τα παιδιά μου δε βλέπουν τόσο τηλεόραση, αλλά έχουν δει όλες τις παραστάσεις μου.

Η κόρη μου παίζει θέατρο μαζί με τη μαμά της. Μακάρι να ξεφύγει από το επάγγελμά μας, γιατί δεν είναι εύκολη η δουλειά του ηθοποιού. Έζησα αρκετά ελεύθερα παιδικά χρόνια, η εμπιστοσύνη είναι το πρώτο που προσπαθώ να καλλιεργήσω με τα παιδιά μου.

Έχω κάνει πάρα πολλά στους γονείς μου. Έχω γυρίσει με σπασμένη μύτη από κλαμπ, με έχουν δει μέσα σε κλούβα των ΜΑΤ για εξακρίβωση στοιχείων στο γήπεδο, είναι τόσα πολλά.

Κάνω τα πάντα και βρίσκω ελεύθερο χρόνο για τα παιδιά μου. Είναι η προτεραιότητά μου. Μου αρέσει να βλέπω τις ρυτίδες μου, που μεγαλώνω. Μου αρέσει που μεγαλώνω και κάνω αυτό που θέλω. Το δικό μου θαύμα είναι τα παιδιά μου».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε και πώς τον έκλεψαν στη Μαλαισία: «Μέσα στη ζάλη και την παραζάλη με έχουν “μαγέψει” ή κάτι μου έριξαν στο ποτό και μου πήραν τα χρήματα.

Το περιστατικό έγινε στη Μαλαισία και μου πήραν 400-500 ευρώ. Ζήτησα να μου στείλουν χρήματα από την Ελλάδα για να επιστρέψω».

Media Τελευταίες ειδήσεις