Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Γιάννης Ζουγανέλης: Το «επεισόδιο» με οδηγό πριν εμφανιστεί στη Φαίη Σκορδά

Γιάννης Ζουγανέλης: Το «επεισόδιο» με οδηγό πριν εμφανιστεί στη Φαίη Σκορδά

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά, αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που του συνέβη, ενώ πήγαινε προς το στούντιο.

Όπως περιέγραψε ο ηθοποιός, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να υπερασπιστεί μια κοπέλα οδηγό, η οποία δεχόταν φραστική επίθεση από οδηγό άλλου οχήματος.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε: «Δεν μπορώ την αγένεια στους δρόμους. Όλοι αυτοί που έχουν αυτοκίνητο νομίζουν ότι είναι όπλο και συμπεριφέρονται πολύ άσχημα στις γυναίκες.

Ήρθα σε αντιπαράθεση με έναν άνθρωπο που μίλησε πολύ χυδαία σε μία κοπελίτσα, την οποία κατέβηκα να υπερασπιστώ και μου λέει: «Τι έγινε μεγάλε, έχουμε κανένα γύρισμα»; Ήταν και ειρωνικός».

«Της μίλησε πολύ άσχημα επειδή τον έκλεισε λίγο χωρίς να τρέχει», πρόσθεσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που ήθελαν την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου να έχουν επιλέξει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να παίρνουν διαζύγιο δυο χρόνια μετά τον γάμο τους.

«Αυτά που γράφτηκαν ήταν λίγο… άσχημα. Έχω τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη και πίστη στην κόρη μου και ξέρω ότι όλο αυτό που συμβαίνει την αποπροσανατολίζει.

Εγώ αυτό που ξέρω και αυτό που είπα είναι ότι επειδή γράφτηκε ότι δεν ήταν στα γενέθλιά του, θέλω να πω ότι εγώ ήμουν εκεί και ήταν και η κόρη μου εκεί και ήταν όλα μια χαρά.

Το να βγαίνουν προς τα έξω πράγματα που δεν είναι αλήθεια, την αποπροσανατολίζει», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Media Τελευταίες ειδήσεις