Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Γιατί απουσιάζει από το δελτίο η Όλγα Τρέμη;

Γιατί απουσιάζει από το δελτίο η Όλγα Τρέμη;

 Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν διάφορες φήμες για αντικατάσταση της Όλγας Τρέμη στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA.

 Η πτώση της τηλεθέασης του δελτίου της Μεσογείων έχει ως αποτέλεσμα να κυκλοφορούν τα σενάρια αυτά που θέλουν να… τρίζει η «καρέκλα» της και να αναλαμβάνει άλλο πρόσωπο την παρουσίαση των δελτίων. Το ότι σήμερα μάλιστα απουσίασε από το δελτίο και το παρουσίασε ο Νίκος Στραβελάκης, έκανε τις φήμες αυτές να αναζωπυρωθούν και να κάνουν λόγο για «άμεσες αλλαγές» στο κανάλι της Μεσογείων.

Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι η Όλγα Τρέμη απουσίασε σήμερα από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου γιατί είναι άρρωστη με ίωση και έχοντας υψηλό πυρετό, από νωρίς το πρωί είχε μιλήσει με τα στελέχη του σταθμού και έχοντας ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας της είχε δρομολογηθεί ότι το δελτίο θα παρουσίαζε ο Νίκος Στραβελάκης, όπως και έγινε.

Άλλωστε, πριν από λίγες μέρες, ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του MEGA Χρήστος Παναγιωτόπουλος διέψευσε τις φήμες περί «αντικατάστασης» της Όλγας Τρέμη.

Τέλος, να αναφέρω ότι επειδή η δημοσιογράφος έχει πυρετό, πιθανώς να μην είναι ούτε αύριο στη θέση της. Το αναφέρω για να μην… αναθερμανθεί η ίδια φημολογία…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MEDIA

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε