Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Γιατί φοβούνται τη «Μουρμούρα»

Γιατί φοβούνται τη «Μουρμούρα»

Εκεί που κανείς δεν τον περίμενε, πέρυσι, μετά τις «Οικογενειακές ιστορίες», ο ALPHA ξεκίνησε να προβάλλει μία καινούργια ελληνική σειρά με τίτλο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Η σειρά αγαπήθηκε από την αρχή και όχι μόνο έγινε από τα δυνατά «όπλα» του σταθμού στη μάχη της τηλεθέασης, αλλά άνοιξε και το δρόμο για να γίνει στο κανάλι της Κάντζας μία ακόμα ελληνική σειρά, «Το σόι σου», που επίσης σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις.

 Όσο μάλιστα περνά ο καιρός η «Μουρμούρα» όχι μόνο δεν χάνει τη δυναμική και τους τηλεθεατές της, αλλά σημειώνει ανοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, με «Το σόι σου» να διαγράφει τη ίδια πορεία. Λογικό λοιπόν είναι στα άλλα τηλεοπτικά κανάλια να έχουν προβληματιστεί που στο ξεκίνημα του prime time, στις 9 το βράδυ, δεν μπορούν να πολεμήσουν τις δύο σειρές. Έτσι στο MEGA αποφάσισαν να «μετακομίσουν» τη «Δικαίωσή» τους παρακάτω, στις 10 το βράδυ, για να αποφεύγει την απευθείας σύγκρουση, ενώ οι «Συμμαθητές» του ANT1 που επιμένουν σε αυτήν, αδικούνται από το αποτέλεσμα της μάχης, με αποτέλεσμα τα στελέχη του σταθμού να σκέφτονται πως ίσως είναι καλύτερα να τους μετακομίσουν και να τους βάλουν να κοντραριστούν με τη δραματική σειρά του MEGA. Η σεζόν είναι ακόμα στην αρχή και οι αλλαγές στον προγραμματισμό επιβάλλονται καθώς όλοι θέλουν το καλύτερο αποτέλεσμα για τις εκπομπές τους. Το γεγονός πάντως είναι ότι η «Μουρμούρα» με τους Αντώνη Αντωνίου, Ελέννη Κοκκίδου, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνο Βλάχο, έως και την προηγούμενη βδομάδα με την προβολή 16 επεισοδίων έφερε στον ALPHA 34,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 39,6% στο δυναμικό κοινό.
Την ίδια δυναμική καταγράφει και «Το σόι σου» με τους Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλο Ορκόπουλο, Γιώργο Γιαννόπουλο, Βάσω Λασκαράκη και Μελέτη Ηλία, που με 3 επεισόδια στον αέρα σημείωσε 32,5% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 33,4% στο δυναμικό κοινό.

Απόψε, στις 9, στο 18ο επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ένας κλέφτης αρπάζει την τσάντα της Βάσως κι εκείνη αποφασίζει να μάθει πολεμικές τέχνες για να μην τολμήσει να την ξανακλέψει κανείς. Ο Χάρης αναλαμβάνει να την διδάξει, αλλά η προθυμία της να μάθει να βαράει, τους βάζει σε μπελάδες.

Η Μαρίνα πρήζει τον Ηλία να οργανώσουν από νωρίς τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ο Ηλίας μη θέλοντας να ξοδέψει πολλά λεφτά, βρίσκει μια προσφορά στο ίντερνετ και κλείνει δωμάτιο μέσω πιστωτικής κάρτας, για να γλυτώσει λεφτά. Μια άσχημη έκπληξη όμως τους περιμένει…!

Η Βούλα, όπως και άλλες γυναίκες από τη γειτονιά, πέφτουν θύματα της χαρτοκλέφτρας κυρίας Θεοδώρας που μένει δίπλα τους. Ο Μηνάς, προσπαθεί να την κάνει να συνέλθει, θυμίζοντας της τι είχανε πάθει πριν είκοσι χρόνια, που της είχε ξανακολλήσει το “μικρόβιο” και κόντεψε να παίξει μέχρι και το σπίτι τους!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε