Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Γίνε Αϊ-Βασίλης για παιδιά που έχουν ανάγκη

Γίνε Αϊ-Βασίλης για παιδιά που έχουν ανάγκη

Πλησιάζοντας στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά οι πολίτες καλούνται -παρά τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν- να αποδείξουν πως προσφέρουν για αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο ΣΚΑΪ συγκεντρώνει παιχνίδια και ρούχα για παιδιά, καλώντας τους πολίτες να προσφέρουν ό,τι μπορούν. Με σύνθημα «Φέτος τα Χριστούγεννα γίνε κι εσύ Αϊ-Βασίλης» το κανάλι του Φαλήρου σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα οργανώνει σειρά δράσεων στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ναύπλιο.

Αυτό το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στο Μαρούσι (στο εμπορικό κέντρο «The Mall Athens»), στο Αιγάλεω (στο εμπορικό κέντρο «River West»), στη Γλυφάδα (στο Εμπορικό Κέντρο «Galleria»), στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης και στην πλατεία Συντάγματος του Ναυπλίου, θα συγκεντρωθούν παιχνίδια και ρούχα για τις κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων, αλλά και για παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και τα Χωριά SOS. Τα παιχνίδια και τα ρούχα που θα προσφέρετε μπορεί να είναι καινούργια ή σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση. Φέτος, αυτές τις άγιες ημέρες, μπορείτε να γίνετε εσείς ο Αϊ-Βασίλης και να προσφέρετε χαρά σε εκατοντάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα που έχουν ανάγκη!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε