Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Γιώργος Αμούτζας: Ο έρωτας δεν ξέρεις ποτέ από που θα σου έρθει και πότε

Γιώργος Αμούτζας: Ο έρωτας δεν ξέρεις ποτέ από που θα σου έρθει και πότε

Η τρυφερή αναφορά που έκανε ο Γιώργος Αμούτζας στην πρώην σύντροφο του.

Για την προσωπική του ζωή και την πρώην σύντροφο του, Έλενα Πιερίδου μίλησε ο Γιώργος Αμούτζας στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα .

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη της η Έλενα Πιερίδου μίλησε με πολύ γλυκά λόγια για τη δίχρονη σχέση σας, παρά τον χωρισμό σας. Τι έχετε να πείτε εσείς για εκείνη;

Κι εγώ έχω μιλήσει σε συνεντεύξεις μου για την Έλενα με τα καλύτερα λόγια. Αυτό αισθάνομαι, αυτό νιώθω, αυτό ένιωθα πάντα. Ποτέ δεν μίλησα αρνητικά για εκείνη, ποτέ δεν της έχω καταλογίσει κάτι αρνητικό. Όπως έχω ξαναπεί, δεν ήταν ένας αγαπημένος μου άνθρωπος στο παρελθόν, αλλά εξακολουθεί να είναι.

Είστε έτοιμος για ένα νέο έρωτα στη ζωή σας;

Όχι. Το επαγγελματικό μου πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο. Πέρα από τα γυρίσματα της σειράς, έρχονται πολύ όμορφα και σημαντικά θεατρικά πρότζεκτ. Επίσης, είναι γνωστή η συμμετοχή μου στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου, όπου και εκεί εργάζομαι πολύ σκληρά.

Από την άλλη, ο έρωτας δεν ξέρεις ποτέ από που θα σου έρθει και πότε. Η σωστή απάντηση, λοιπόν, είναι ότι δεν τον επιδιώκω, διότι για να ερωτευθείς, πρέπει να αφεθείς και να δώσεις χρόνο.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις