Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: Τί έκανε στην παράσταση για να προλάβει την Καλομοίρα

Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: Τί έκανε στην παράσταση για να προλάβει την Καλομοίρα

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ1, αποκαλύψουν τα απολαυστικά απρόοπτα που τους έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια μετάδοσης της Eurovision.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε τι είχε κάνει σε παράσταση, για να προλάβει να δει την Καλομοίρα στη Eurovision.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καπουτζίδης λέει ότι όταν συμμετείχε η Παπαρίζου είχε παράσταση και είχε προλάβει να δει μόνο τη βαθμολογία. Όταν, όμως, συμμετείχε η Καλομοίρα είχε παράσταση και αποφάσισε να την επισπεύσουν, ώστε να προλάβει να την δει!

«Στην Παπαρίζου είχα παράσταση και είδα μόνο τη βαθμολογία. Επίσης, στην Καλομοίρα είχα παράσταση.

Παίζαμε με τον Αργύρη Αγγέλου και την Ζέτα Μακρυπούλια στη Θεσσαλονίκη.

Νομίζω η Καλομοίρα έβγαινε 19η και λέω θα ξεκινήσει η παράσταση 9 ακριβώς, όποιος μπήκε μπήκε. Θα κάνουμε μικρό διάλειμμα λέω στους ταξιθέτες, όχι τέταρτο να τρώνε μία ώρα πατατάκια έξω.

Επτάλεπτο διάλειμμα, θα μπούνε μέσα κι εμείς θα είμαστε λίγο γρήγοροι, δεν θέλει πολλές παύσεις, κωμωδία παίζουμε. Άμα τα κάνουμε όλα αυτά λέω θα τελειώσουμε στο 17ο τραγούδι. Στο 17ο τραγούδι θα μπορέσω να είμαι στα καμαρίνια.

Τελειώνει η παράσταση, χαιρετισμός γρήγορα γρήγορα, πάω στο καμαρίνι… στο 12ο τραγούδι. Τι παράσταση είδαν αυτοί οι άνθρωποι δεν ξέρω», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η Μαρία Κοζάκου, από την πλευρά της, μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως έχουν αναλάβει τη μετάδοση του διαγωνισμού σε μια περίοδο όπου η Ελλάδα δεν είχε και τις καλύτερες επιδόσεις επισημαίνοντας πως ήταν πολύ δυσάρεστο όταν το 2016 η χώρα μας είχε μείνει εκτός τελικού, αν και ήταν κάπως προετοιμασμένοι.

Media Τελευταίες ειδήσεις