Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Γιώργος Καπουτζίδης «καρφώνει» Νίκο Μουτσινά: Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους

Γιώργος Καπουτζίδης «καρφώνει» Νίκο Μουτσινά: Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους

Για την κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης, που το βράδυ της Τετάρτης (22.12.2021) ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο 2night Show.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε σύντομα αλλά… περιεκτικά στην πρόσφατη παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με τον Νίκο Μουτσινά.

«Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους. Όλοι έχουμε κοροϊδέψει! Και ‘γω και συ και όλοι μας, να μην βγάζουμε την ουρά μας απ’ έξω! Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους. Εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι, κάποιος άλλος το αντιλαμβάνεται ως σάτιρα. Πολύ εντάξει είμαι και με αυτό. Αυτός ο οποίος το βλέπει ως σάτιρα, βλέπει σάτιρα. Αυτή είναι η γνώμη του. Εγώ καμιά φορά δεν βλέπω σάτιρα και βλέπω κοροϊδία και δεν μου αρέσει αυτό. Μόνο αυτό, τίποτα άλλο», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

  

«Δεν ξέρω τίποτα. Δεν έχω μιλήσει ούτε με την Ζέτα (Μακρυπούλια) ούτε με την Ελισάβετ (Κωνσταντινίδου) για αυτό το θέμα» πρόσθεσε ο ηθοποιός και σεναριογράφος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Καμιά φορά και βέβαια θέλεις χρόνο για να καταλάβεις και ο καθένας θα πάρει τον χρόνο του. Εγώ αυτό πιστεύω».

«Θα έρθει η ώρα, μετά από χρόνια ή μετά από ένα διάστημα, που θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Νιώθω ότι τώρα δεν θα μπορέσουμε. Άστα τα πράγματα να κυλήσουν όμορφα. Ξέρουν αυτά καλύτερα από εμάς», κατέληξε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε και για τη σχέση του με την πολιτική και η απάντησή του ήταν… αποκαλυπτική. 

  

Media Τελευταίες ειδήσεις