Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Γιώργος Καραϊβάζ: Τα τελευταία του λεπτά στον τηλεοπτικό «αέρα» (video)

Γιώργος Καραϊβάζ

Ο Γιώργος Καραϊβάζ δέχθηκε τουλάχιστον δέκα σφαίρες την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του, το μεσημέρι της Παρασκευής, 09.04.2021.

Η δολοφονική επίθεση έγινε όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ επέστρεψε στο σπίτι του στον Άλιμο, αφού είχε τελειώσει τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star.

Click4more: Γιώργος Καραϊβάζ: Τον πλησίασε με ψυχραιμία και του «άδειασε» το όπλο – Η χαριστική βολή και οι μαρτυρίες της εν ψυχρώ δολοφονίας

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος βρισκόταν στο τηλεοπτικό στούντιο της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου είχε συνομιλία με τον Απόστολο Λύτρα, συνήγορο της 35χρονης Ιωάννας, με θέμα την πρόταση του εισαγγελέα να δικαστεί η δράστις της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το βίντεο αναρτήθηκε λεπτά πριν γίνει γνωστή η είδηση της δολοφονικής επίθεσης στον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Facebook.

Δείτε τα τελευταία τηλεοπτικά λεπτά του Γιώργου Καραϊβάζ

Μόλις τελείωσε την εκπομπή, ο Γ. Καραϊβάζ επέστρεψε σπίτι του, περίπου στις 14:15. Εκεί δύο άνδρες, που επέβαιναν σε σκούτερ, του είχαν στήσει ενέδρα, αδειάζοντας πάνω του μια γεμιστήρα…

Media Τελευταίες ειδήσεις