Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Γιώργος Καράβας: Στο GNTM δεν υπήρχε κακοποίηση σε κανένα επίπεδο

Γιώργος Καράβας: Στο GNTM δεν υπήρχε κακοποίηση σε κανένα επίπεδο

“Δεν ξέρω τι έχει βιώσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου” εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καράβας.

Καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε ο Γιώργος Καράβας, το Σάββατο (30.09.2023), στο πλατό της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, δε, το εντυπωσιακό μοντέλο μίλησε για την εμπειρία στο GNTM και όσα είπε εκ των υστέρων για το ριάλιτι μόδας η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Θα ξαναγυρνούσα στο GNTM, είναι ένα project που αγαπάω πάρα πολύ, τους ανθρώπους του GNTM τους εκτιμώ είναι φίλοι μου. Μιλάω και με την Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Εγώ πήγα στον 3ο κύκλο του GNTM που είχε αποχωρήσει η Ηλιάνα. Οπότε δεν έχω υπάρξει στη συνύπαρξη των δύο» τόνισε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

«Μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου και είχα φανταστικό χρόνο στο GNTM σε όλα τα επίπεδα. Δεν υπήρχε κακοποίηση σε κανένα επίπεδο. Δεν ξέρω τι έχει βιώσει η Ηλιάνα αλλά δεν μπορώ να απαντήσω για εκείνη, μόνο για αυτό που έχω βιώσει εγώ, βίωσα φανταστικές στιγμές 3 χρόνια στο GNTM θα ήταν άδικο να πω το αντίθετο».

  

«Δεν ξέρω ποια σύνθεση θα προτιμούσα στο GNTM, είναι κάτι υποθετικό, γιατί υπάρχουν αρμόδιοι που κρίνουν ποιος είναι σωστός» κατέληξε ο Γιώργος Καράβας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις