Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Γιώργος Κιμούλης: Έκανε πρεμιέρα στο θέατρο – «Καμία φίρμα δεν θα μας φιμώσει» φώναζαν οι διαδηλωτές

Γιώργος Κιμούλης: Έκανε πρεμιέρα στο θέατρο – «Καμία φίρμα δεν θα μας φιμώσει» φώναζαν οι διαδηλωτές
InTime

«Καμία φίρμα δεν θα μας φιμώσει. Διαλέγουμε πλευρά καθημερινά», ήταν το σύνθημα που ήταν γραμμένο στο πανό έξω από το θέατρο Αμαλία, στη Θεσσαλονίκη, όπου έκανε χτες (08.12.2022) πρεμιέρα ο Γιώργος Κιμούλης.

Οι διαδηλωτές ήταν εκεί για να δείξουν την δυσαρέσκειά τους με την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, τονίζοντας πως και η ψυχολογική βία είναι το ίδιο σημαντική με την σωματική.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Κιμούλης, σε δηλώσεις του στο «Πρωινό μας» δεν αναφέρθηκε στους διαδηλωτές, αλλά μίλησε για την επιτυχία που θεωρεί ότι είχε η πρώτη παράστασή του το θέατρο.

«Τον κόσμο τον είδατε πώς αντέδρασε στο τέλος, το χειροκρότημα… είμαι χαρούμενος. Με την έννοια πως όταν οργανώνεις μια παράσταση, φαντάζεσαι πως θα αντιδράσει ο κόσμος αλλά δεν είσαι και τόσο σίγουρος. Πάντα ελλοχεύει μέσα σου ένα στοιχείο αβεβαιότητας. Είναι απελευθερωτικό το χειροκρότημα και τα “μπράβο” που ακούστηκαν»

Συνέχισε λέγοντας: «Οι τηλεθεατές εισπράττουν το πόσο λάθος είναι να αντιμετωπίζεις τη ζωή σου με μια τόσο μεγάλη κλειστότητα. Χρειάζεται ο κόσμος και οι άνθρωποι να ανοιχτούν. Αρκετά μείναμε σπίτι, αρκετά κοιτάζαμε το μόνιτορ ενός κομπιούτερ ή τηλεόρασης, νομίζοντας ότι μέσω του κομπιούτερ και των social media, θα έρθουμε σε επαφή με τον δημόσιο χώρο. Κάποια στιγμή πρέπει να σηκώσουμε το βλέμμα από το πληκτρολόγιο και να δούμε ότι είμαστε μόνοι σε ένα δωμάτιο». 

Media Τελευταίες ειδήσεις