Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Γιώργος Λεμπέσης: Πώς είναι σήμερα η σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή;

Γιώργος Λεμπέσης: Πώς είναι σήμερα η σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή;

Στο Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε ο Γιώργος Λεμπέσης, ο οποίος απάντησε για τη Δέσποινα Βανδή, ενώ αποκάλυψε πως στις παλιές εποχές λάμβανε περίπου 2.500 γράμματα την εβδομάδα από θαυμαστές του.

«Επηρεάστηκα από όσα βιώνουμε και έγραψα τραγούδι για τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Παλιά ήμασταν πιο ανέμελοι, σήμερα το star system είναι διαφορετικό. Οι fans σου σήμερα σε βρίσκουν μέσα από τα social media, παλιά έστελναν γράμματα.

Τότε έπαιρνα περίπου 2.500 γράμματα την εβδομάδα, τα διάβαζα και στα περισσότερα απαντούσα. Μου έγραφαν πολύ συγκινητικά πράγματα και πολλοί θαυμαστές από εκείνη την εποχή είναι τώρα πολύ καλοί μου φίλοι. Υπήρχαν πολλές ερωτικές εξομολογήσεις στα γράμματα των θαυμαστριών, αλλά  γυναίκα μου δεν ζήλευε», είπε αρχικά ο Γιώργος Λεμπέσης.

Για την Δέσποινα Βανδή, ο Γιώργος Λεμπέσης απάντησε: «Η Δέσποινα είναι καλλιτέχνιδα που αγαπώ και εκτιμώ κι έχουμε ζήσει στο παρελθόν πολύ όμορφες στιγμές. Όποτε βρισκόμαστε μιλάμε, δεν κάνουμε την παρέα που κάναμε, έχουν αλλάξει οι ζωές μας».

Media Τελευταίες ειδήσεις