Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Γιώργος Λιάγκας: Αιδώς Αργείοι! – Η οργισμένη απάντηση κατά της Θεοφανίας Παπαθωμά

Γιώργος Λιάγκας: Αιδώς αργείοι - Η οργισμένη απάντηση κατά της Θεοφανίας Παπαθωμά

Οργισμένη ήταν η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στη Θεοφανία Παπαθωμά, με αφορμή το σχόλιό της στην ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου στο Facebook για τη χθεσινή του συνέντευξη (18.10.2021) στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ο Γρηγόρης Πετράκος ανήρτησε το link της συνέντευξής του, αποκαλώντας «άνδρο» το πλατό και τη Θεοφανία Παπαθωμά να λέει για το «λογύδριο» του παρουσιαστή, Γιώργου Λιάγκα, στο τέλος της συνέντευξης, όταν ρωτούσε τον τραγουδιστή αν θεωρεί τον εαυτό του Δον Κιχώτη.

Ο ίδιος απάντησε σήμερα Τρίτη (19.10.2021) κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έχοντας σχεδόν βγει από τα ρούχα του:

«Εγώ μέχρι τώρα ακολουθούσα μια πάγια τακτική να μην απαντάω πουθενά… Από σήμερα θα αλλάξω γιατί έχω δύο παιδιά και επειδή οι γιοι μου είναι σε μια ηλικία που διαβάζουν και ξέρουν και θέλω να είναι περήφανοι για τον πατέρα τους και το ήθος του. Δεν επιτρέπω σε κανέναν είτε λέγεται Παπαθωμά -δεν με ενδιαφέρει πού δουλεύει ή οτιδήποτε- όταν εγώ με ήθος κάνω τόσα χρόνια αυτή τη δουλειά… να βγαίνει ο καθένας και να λέει τη βλακεία του.

Το κύριο Πετράκο δεν βλέπω να τον φιλοξενούν πολλές εκπομπές και να του δίνουν πρόσφορο έδαφος να μιλήσει. Επειδή εγώ είμαι της λογικής ότι στη δημοκρατία όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται και να κρίνονται τον φωνάξαμε τον κύριο Πετράκο εδώ. Του δώσαμε παραπάνω χρόνο από ό,τι είχαμε δώσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη που διεκδικούσε την προεδρία στη ΝΔ και την τελευταία συνέντευξη την είχε δώσει σε εμάς», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Ήθελε τις πρώτες ερωτήσεις να τις κάνει η Φαίη, δεν μίλησα και αφήσαμε τον κύριο Πετράκο επί 12 λεπτά να λέει την άποψή του μόνος του, χωρίς να τον διακόπτει κανένας. Αν σε αυτά τα 12 λεπτά δεν είναι ικανοποιημένος από τον εαυτό του γι’ αυτά που είπε, είναι δικό του θέμα. Ο κύριος Πετράκος έφυγε ευχαριστώντας μας και εμένα προσωπικά 100 φορές. Και από εκεί και πέρα βγήκε και λέει ότι ήρθε στο άντρο και μας είπε η κυρία Παπαθωμά ότι είμαστε ανήθικοι. Τελικά, ανήθικοι είναι αυτοί που διαστρεβλώνουν την αλήθεια και δεν με ενδιαφέρει αν είναι ψεκασμένος ή δεν είναι ψεκασμένος.

Δεν τιμά μια πρόσκληση και την ελευθερία που του δώσαμε για 20 λεπτά να πει χωρίς αντίλογο επί της ουσίας τη γνώμη του. Τι περίμενε; Ότι θα έρθει εδώ και δεν θα πούμε και κουβέντα; Δεν θα πούμε τη δική μας γνώμη; Δεν θα κάνουμε μια ερώτηση; Έκανα τις λιγότερες ερωτήσεις και τοποθετήσεις από ό,τι κάνω με τον οποιονδήποτε για να μην παρεξηγηθώ. Δεν θα μας πει και ανήθικους η κυρία Παπαθωμά. Αιδώς Αργείοι! Κάποια στιγμή πρέπει όλοι να ξέρουμε ποιοι είμαστε και να βάζουμε και μια τελεία. Έλεος πια»!

«Προφανώς είναι μιας λογικής βγαίνουμε και βρίζουμε και ρίχνουμε λάσπη παντού, κάνουμε εμετό, πάμε κάπου μας φιλοξενούν και μετά λέμε ότι είναι άντρο. Ο άνθρωπος προφανώς χρίζει άλλης παρακολούθησης, τι να λέμε τώρα; Στη ζωή κάποια πράγματα και κάποιες θέσεις δεν είναι τυχαίες από κάποιους ανθρώπους. Τι παγιδεύσαμε σε μια ζωντανή εκπομπή που μιλάει ο άλλος 12 λεπτά; Ο καθένας εκεί που του αξίζει τελικά. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή τελικά, τίποτα. Γιατί να ασχοληθώ; Γιατί έχω παιδιά και πρέπει να ξέρουν τι γίνεται», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας ολοκληρώνοντας το θέμα.

Media Τελευταίες ειδήσεις