Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιώργος Λιάγκας για Δημήτρη Ουγγαρέζο: Όλοι περιμένετε να κάνω ένα κακό σχόλιο

Γιώργος Λιάγκας για Δημήτρη Ουγγαρέζο: Όλοι περιμένετε να κάνω ένα κακό σχόλιο
NDP

Ότι έχει όμορφα αισθήματα για τον πρώην κολλητό του εξέφρασε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Το Πρωινό» σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο συνάδελφός του.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Όλοι περιμένετε να κάνω ένα κακό σχόλιο για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο Δημήτρης είναι ένα μεγάλο κομμάτι και της επαγγελματικής και της προσωπικής μου ζωής. Και με τα καλά και τα κακά – επειδή οι άνθρωποι λειτουργούμε πάντα κοιτάζοντας το καλό κομμάτι των ανθρώπων όταν περάσει ένα διάστημα -, εγώ γενικά έχω όμορφα και γλυκά αισθήματα για εκείνον. Για να το λήξω».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε ένα γενικότερο σχόλιο:

«Δεύτερον, και δεν είναι για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, γενικό το σχόλιο… Η μεγαλύτερη ελευθερία που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος στη ζωή του είναι όταν ανοίγει η κάμερα ή όταν κλείνει η κάμερα να έχεις την ίδια άποψη για τους ανθρώπους. Γενικό το σχόλιο. Μεγάλη ελευθερία! Λυτρώνεσαι όταν λες να ίδια μπροστά στις κάμερες ή κατ’ ιδίαν σε συναντήσεις. Όταν αναγκάζεσαι άλλα να λες στη ριμάδα την κάμερα κι άλλα σε συζητήσεις είσαι ανελεύθερος κι αυτό είναι μεγάλο βαρίδι για όλους μας. Όταν λύσουμε αυτόν το δεσμό και ό,τι λέμε στον αέρα αλλά και στους φίλους μας, τότε είμαστε πραγματικά ελεύθεροι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

 

Media Τελευταίες ειδήσεις