Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Γιώργος Λιάγκας για Λάκη Λαζόπουλο: Έχει κουνήσει το δάχτυλο της πολιτικής ορθότητας όταν ο ίδιος έχει διαπράξει τέρατα

Γιώργος Λιάγκας για Λάκη Λαζόπουλο: Έχει κουνήσει το δάχτυλο της πολιτικής ορθότητας όταν ο ίδιος έχει διαπράξει τέρατα

“Τα ανέμπνευστα αστεία που να φτάσει εκεί πάνω και να μου ρίξει μπουνιά στο μάτι κι άλλα τέτοια γελοία και παιδαριώδη αστεία. Ούτε ως παιδιά δεν τα έκαναν οι ευφυείς άνθρωποι” δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας έριξε τα πυρά του προς τον Λάκη Λαζόπουλο, με αφορμή την αναβολή της δίκης του με τον Αλέξη Κούγια. Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, ο ηθοποιός στο παρελθόν εκτελούσε χαρακτήρες και στην ουσία δεν έκανε σάτιρα με όσα έλεγε.

“Εγώ δεν ξέρω αν γίνει αυτό το δικαστήριο και αυτό είναι κάτι που αδικεί και τους δύο. Το είπα και προχθές ότι ο Λάκης Λαζόπουλος εν πολλοίς εκτελούσε χαρακτήρες και δεν έκανε σάτιρα όταν ήταν στα πολύ δυνατά του. Τα πολλά τελευταία χρόνια είναι στα κάτω του ο άνθρωπος. Βλέπεις ότι τώρα που είναι στα κάτω του, βγήκαν κι άλλοι και τον κατηγόρησαν για αυτό που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα για την κ. Καινούργιου.

Σε άλλες εποχές δεν θα έβγαινε κανένας να τον κατηγορήσει, όπως δεν θα βγει κανείς να κατηγορήσει που κορόιδευε έναν άνθρωπο ως κοντό. Λες κι όλοι οι κοντοί είναι προβληματικοί και άξιοι χλευασμού και πλάκας. Τα ανέμπνευστα αστεία που να φτάσει εκεί πάνω και να μου ρίξει μπουνιά στο μάτι κι άλλα τέτοια γελοία και παιδαριώδη αστεία. Ούτε ως παιδιά δεν τα έκαναν οι ευφυείς άνθρωποι. Αδικούν το μεγαλείο του μυαλού και το ταλέντο της υποκριτικής του κ. Λάκη Λαζόπουλο. Τον αδίκησε αυτό το χιούμορ

Να κάνει χιούμορ επειδή πηδούσε μάντρες ή για άλλα πράγματα στην καθημερινότητα του κ. Κούγια. Μπορεί να πηδήξει μάντρες και ένας κοντός και ένας ψηλός και ένας χοντρός και ένας αδύνατος. Εκεί να το κάνει το χιούμορ. Είναι μία δημόσια πράξη του, να την κρίνει και να κάνει χιούμορ. Να κάνεις χιούμορ ή πλάκα με το αν ο άλλος είναι κοντός ή ψηλός, ειλικρινά αδικεί τον Λαζόπουλο.

Και το ξαναλέω ότι ουδείς τότε έβγαινε να τον ψέξει, που κορόιδευε έναν άνθρωπο για το αν είναι ψηλός ή κοντός. Θυμόμαστε ότι ο κ. Λαζόπουλος είναι άνθρωπος που έχει κουνήσει το δάχτυλο της πολιτικής ορθότητας, όταν ο ίδιος έχει διαπράξει τέρατα στο πλαίσιο της πολιτικής ορθότητας και με τον κ. Κούγια και με την κ. Ντενίση. Κάποια στιγμή μετά την έπαιρνε τηλέφωνο να συνεργαστούν, ενώ της είχε σύρει τα εξ αμάξης” είπε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας.

“Πάμε στο άλλο κομμάτι. Ο Κούγιας είναι ένας επιτυχημένος άνθρωπος είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς με τις απόψεις του. Έχει βγάλει λεφτά κι όλοι θέλουν έναν Κούγια στις δύσκολες δίκες. Είναι αδιαμφισβήτητα επιτυχημένος. Γιατί τσιμπάει τόσα χρόνια στο δόλωμα του Λαζόπουλου και κάθεται και του απαντά αν είναι ψηλός ή κοντός; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνει ότι αδικεί τον εαυτό του όταν το θέμα είναι αν είναι ψηλότερος ή κοντότερος; Αν ο Κούγιας είναι ψηλότερος από τον Λαζόπουλο, σημαίνει ότι είναι σπουδαιότερος; Ή αν είναι πιο κοντός σημαίνει πως είναι υποδεέστερος; Άκουσα το επιχείρημα αυτό που είπε στην εκπομπή μας και έφριξα.

Ειλικρινά Αλέξη είσαι επιτυχημένος και κορυφαίος και το επιχείρημα είναι η εμμονή να τον σηκώσεις για να φανεί κοντότερος; Όλη αυτή η επιχειρηματολογία αδικεί δύο ευφυείς ανθρώπους. Τώρα αν πήγε να τον δείρε ή όχι, δεν θα το κρίνω εγώ αλλά το δικαστήριο” κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Media Τελευταίες ειδήσεις