Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Γιώργος Λιάγκας για συνέντευξη Τζιόβα: «Δεν είναι ρατσισμός; Δεν θα με είχαν κρεμάσει χειροπόδαρα στο Σύνταγμα;»

Γιώργος Λιάγκας για συνέντευξη Τζιόβα: «Δεν είναι ρατσισμός; Δεν θα με είχαν κρεμάσει χειροπόδαρα στο Σύνταγμα;»

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την ερώτηση που τέθηκε στον Ορέστη Τζιόβα σχετικά με τον εξουαλικό του προσανατολισμό στο περιοδικό «Antivirus». Ο ηθοποιός προχώρησε έτσι σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Βλέποντας απόσπασμα των δηλώσεών του Ορέστη Τζιόβα, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα του «Πρωινού», λέγοντας πως δεν καταλαβαίνει γιατί ο ίδιος και άλλοι παρουσιαστές της τηλεόρασης δεν μπορούν να κάνουν ερωτήσεις σε επώνυμους για τη σεξουαλικότητά τους, ενώ στο περιοδικό αυτό είναι πιο «επιτρεπτό».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αν ερχόταν εδώ καλεσμένος ο Ορέστης Τζιόβας και του έκανα την ερώτηση “θέλω να μου αποκαλύψεις τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό”, πείτε μου, την επόμενη ημέρα θα είχα δουλειά στην τηλεόραση ή θα με είχαν κρεμάσει χειροπόδαρα στο Σύνταγμα;»

Διερωτήθηκε μάλιστα το εξής: «Γιατί δεν θα μπορούσα να την κάνω αυτή την ερώτηση; Γιατί σε ένα περιοδικό επιτρέπεται να κάνει μια τέτοια ερώτηση, που για όλους εμάς τους υπολοίπους είναι απαγορευμένη;».

Κλείνοντας ξέσπασε πιο έντονα και αναφέρθηκε στην αδικία που υπάρχει. «Βλέπετε την υποκρισία της κοινωνίας ότι σε κάποια μέσα και κάποιους συναδέλφους επιτρέπεται να κάνουν τέτοιου είδους ερωτήσεις. Σε κάποιους άλλους, ρατσιστικά, απαγορεύεται να κάνουν τέτοιου είδους ερωτήσεις. Δεν είναι αυτός ένας ρατσισμός; Δεν είναι μια αδικία;», είπε.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ορέστη Τζιόβα:

Media Τελευταίες ειδήσεις