Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Γιώργος Λιάγκας: Η κάθοδος στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ, το διαζύγιο με τη Φαίη Σκορδά και οι φιλίες στην τηλεόραση

Γιώργος Λιάγκας: Η κάθοδος στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ, το διαζύγιο με τη Φαίη Σκορδά και οι φιλίες στην τηλεόραση

Για όλους και για όλα μίλησε ο γνωστός παρουσιαστής του ΑΝΤ1 Γιώργος Λιάγκας, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Ενώπιος ενωπίω» και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στο μεγάλο κεφάλαιο του γάμου του και του διαζυγίου με τη Φαίη Σκορδφά, ενώ έκανε αναδρομή και στην περίοδο που ήταν υποψήφιος στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ.

«Δεν βγήκα βουλευτής για 400 ψήφους. Εγώ είχα πάρει 22.500 και πήρε ο τελευταίος του ΠΑΣΟΚ 22.900. Ήταν ο Σαχινίδης, που έγινε και υπουργός Οικονομικών μετά», δήλωσε ο γνωστός παρουσιαστής για την κάθοδό του στην πολιτική.

Αναφερόμενος δε στο ενδεχόμενο να πολιτευτεί ξανά, ο ίδιος απάντησε. «Επειδή ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ, δεν το αποκλείω. Αυτή τη στιγμή, αν με ρώταγες, θα έλεγα ούτε καν στα όνειρά μου…

Νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει πλέον η πολιτική. Δεν μπορώ να υποταχθώ στις υποταγές ενός ανθρώπου που θα μου έλεγε “κάνε αυτό, κάνε αυτό, κάνε αυτό”. Νομίζω ότι δεν θα ήμουν καλός βουλευτής».

 

«Μετρημένοι στα δάχτυλα οι φίλοι από τη δουλειά»

Για τον χώρο της τηλεόρασης και για τις φιλίες μέσα σε αυτόν, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Δεν έχω κρατήσει φίλιες που να πω ότι… Να σου πω, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Δεν έχω άλλους φίλους που να πω ότι είναι φίλοι μου από τη δουλειά. Δεν έχω».

«Δεν κρατάω κακίες»

Σχολιάζοντας τις κόντρες που κατά καιρούς δημιουργούνται ανάμεσα στον ίδιο και σε διάφορα πρόσωπα, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε: «Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, δεν έχω» και συνέχισε λέγοντας ότι «σε ό,τι με αφορά δεν έχω κόντρα με κανέναν. Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν θα του πω καλημέρα, δεν θα του πω καλησπέρα, δεν θα τον χαιρετήσω. Πραγματικά δεν έχω άνθρωπο από τη δουλειά που θα αισθάνομαι άσχημα αν τον συναντήσω. Δεν κρατάω κακία».

«Με τη Φαίη Σκορδά χωρίσαμε πολύ γλυκά και ήρεμα»

Όσο για το διαζύγιό του με τη Φαίη Σκορδά: «Ήταν μια κοινή απόφαση, ένας ήρεμος και γλυκός χωρισμός. Δεν ήθελα τα παιδιά να νιώσουν ότι ο πατέρας του τα εγκαταλείπει όπως και συνέβη με εμένα με έναν από τους γονείς μου. Εγώ το αντιμετώπισα πάρα πολύ δύσκολά. Πήρα και βοήθεια, πήγα σε γιατρό. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος».

 

«Από την άλλη, το γεγονός ότι εγώ πέρασα δύσκολα ως παιδί να είναι ότι προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο κοντά στα παιδιά μου. Και δεν μιλώ υλικά. Και η μάνα τους και ο πατέρας τους, τα παιδιά έχουν δύο εξαιρετικούς γονείς νομίζω, κυρίως όμως να περνούν τα παιδιά ποιοτικό χρόνο με κάποια πράγματα», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είμαι πολύ τυχερός που γνώρισα τη Φαίη, με ενέπνευσε να γίνω πατέρας»

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Προφανώς δύο άνθρωποι δεν ταιριάζουν και αυτό βγαίνει. Εγώ θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερός γιατί στη ζωή μου γνώρισα τη Φαίη. Η Φαίη με ενέπνευσε να γίνω πατέρας, μπορεί να μη γινόμουν πατέρας ποτέ. Είναι μια εξαιρετικά καλή μάνα (…) Αυτό είναι το σημαντικό στη σχέση μου με τη Φαίη», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

«Κι εγώ είμαι ένας πολύ έντονος άνθρωπος και η Φαίη μια έντονη προσωπικότητα. Άρα, μοιραία οι σχέσεις αυτών των ανθρώπων είναι συγκρουσιακές. Δεν σφαχτήκαμε ποτέ, θα το ξαναπώ…» κατέληξε.

Media Τελευταίες ειδήσεις