Τετάρτη, 28 Φεβ.
18oC Αθήνα

Γιώργος Λιάγκας και Αχιλλέας Μπέος σε απίστευτο καυγά: Κλείστε τον!

Γιώργος Λιάγκας και Αχιλλέας Μπέος σε απίστευτο καυγά: Κλείστε τον!

Η φράση του Αχιλλέα Μπέου «με τη σύζυγό σου τη Φαίη είπες δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν gay» εξόργισε τον Γιώργο Λιάγκα, που έδωσε… εντολή να κλείσουν το τηλέφωνο στον δήμαρχο Βόλου.

Ο πρωτοφανής σε ένταση καυγάς ξέσπασε στην εκπομπή Πρωινό σήμερα (28.11.2023) όταν ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του σχολίασαν δηλώσεις που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος και εκείνος ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά.

Μόνο που κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας, οι συνεχείς και προκλητικές δηλώσεις του δημάρχου Βόλου, έβαλαν… πολλές φορές φωτιά, με τον Γιώργο Λιάγκα, την Άρια Καλύβα, τον Τάσο Τεργιάκη να βγαίνουν εκτός εαυτού!

«Μια συγγνώμη δεν θα έβλαπτε», του είπε η Άρια Καλύβα.

Και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Αχιλλέας Μπέος: Ζήτησε αυτός που έφαγε το χαστούκι γιατί ήταν γλυκό.

Άρια Καλύβα: Δεν μου αρέσει ο τρόπος σας.

Αχιλλέας Μπέος: Κι εμένα δεν μου αρέσουν τα γυαλιά που φοράς, Με νοιάζει εμένα αν σας αρέσω εσάς, εκεί στα αγόρια και τα κορίτσια.

Τάσος Τεργιάκης: Στα 50 μας, μας είπατε αγόρια. Αφήστε αυτά τα ειρωνικά τα αγόρια και τα κορίτσια.

Γιώργος Λιάγκας: Είσαι ειρωνικός και υποτιμητικός

Λίγα λεπτά αργότερα, Γιώργος Λιάγκας και Αχιλλέας Μπέος αντάλλαξαν έντονους χαρακτηρισμούς και ο παρουσιαστής ζήτησε να κλείσουν το τηλέφωνο.

Αχιλλέας Μπέος: Πριν μερικά χρόνια στην εκπομπή που έκανες με την σύζυγό σου, με την Φαίη, είπες ότι εγώ δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν gay.

Γιώργος Λιάγκας: Δεν το είπα ποτέ αυτό και αν το είπα, το είπα διαφορετικά.

Αχιλλέας Μπέος: Βάλτο ρε μάγκα και αφήστε τα αυτά.

Γιώργος Λιάγκας: Άσε τα παιδιά μου απέξω! Κλείστε τον κύριο τώρα! Τώρα! Μαγκιές και αλητείες σε εμένα όχι! Δεν θέλω ξανά τον κύριο Μπέο στην εκπομπή, τέλος! Τον έβγαλα γιατί θα έβγαινε αλλού να βρίσει. Το είπα τελείως διαφορετικά και να το πούμε τι είπα πριν από μερικά χρόνια αν θέλετε. Όπως εγώ τα παιδιά του τα άφησα απέξω, να σεβαστεί κι αυτός τα δικά μου τα παιδιά. Αλητείες σε μένα όχι! Και αγοραίες συμπεριφορές! Και μαγκιές υποτιμητικά πρωινάδικα και τα αγόρια της πρωινής ζώνης υποτιμητικά. Να μας πει τώρα ο Μπέος! Λίγο ντροπή όμως!

«Η αλητεία έχει και όρια και πρέπει να καταλάβουν κάποιοι άνθρωποι κάτι, ότι επειδή τους ψηφίζει ο κόσμος δεν είναι υπεράνω κριτικής και δεν μπορούν να βγαίνουν να απαξιώνουν, να βρίζουν, να χλευάζουν και να μπλέκουν οικογένειες και να κάνουν αστεϊσμούς για τα πρωινάδικα με τα αγόρια ειρωνικά.

Επειδή αναφέρεται σε οικογένειες και παιδιά, εγώ βλέπω ανθρώπους του ιδίου φύλου να έχουν παιδιά που πίνουν νερό στο όνομα των γονιών τους, ό,τι και να είναι, άντρες, γυναίκες, λεσβίες…

Και βλέπω παιδιά που τα έχει πατέρας και μάνα, να βγαίνουν και να βρίζουν τον πατέρα τους και τη μάνα τους. Όταν βγαίνεις να κάνεις κριτική, κοίτα πρώτα τα του οίκου σου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ ο Αχιλλέας Μπέος δεν ήταν πια στην τηλεφωνική γραμμή.

Media Τελευταίες ειδήσεις