Τετάρτη, 28 Φεβ.
17oC Αθήνα

Γιώργος Λιάγκας σε Μπέττυ Μαγγίρα: Ποτέ δεν έχω πει αυτά που λες για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Γιώργος Λιάγκας σε Μπέττυ Μαγγίρα: Ποτέ δεν έχω πει αυτά που λες για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Μια σπάνια, εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Μπέττυ Μαγγίρα και την εκπομπή «I Love Σου Κου», έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας. Αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές του και δεν έκρυψε την ενόχλησή του όταν συνδέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την… αχαριστία.

«Στη ζωή μου δεν έχω καμία σχέση με αυτό που είμαι στον αέρα. Είμαι διακριτικός, ντροπαλός, σεμνός και καθόλου φωνακλάς. Είμαι εσωστρεφής και μοναχικός. Έχω επιλέξει να μην καταγράφω μόνο τα γεγονότα, αλλά να λέω και τη γνώμη μου, πολλές φορές κάνω λάθη», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας στη Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δυσκολεύτηκα στα παιδικά μου χρόνια, δεν έχω μιλήσει ποτέ γι’ αυτό και ούτε πρόκειται να μιλήσω. Αυτά που πέρασα με έκαναν μοναχικό, να έχω λίγους φίλους και να δείχνω δύσκολα εμπιστοσύνη. Είμαι ένας δημοκρατικός μπαμπάς. Ο πατέρας μου ήταν εξαιρετικός άνθρωπος, πήρα αγάπη», συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Τα Τέμπη ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα στην τηλεόραση. Έκλαψα πάρα πολύ και στον αέρα και στο σπίτι μου. Το έβλεπα και ως πατέρας. Ήταν μια πολύ άσχημη περίοδος αυτή. Καιρός ήταν οι παρουσιαστές να λένε την άποψή τους όλοι κρύβονται πίσω από το πάνελ. Κάνω αυτή τη δουλειά 28 χρόνια, έχω δίπλα από το όνομά μου τα μεγαλύτερα νούμερα που έχουν σημειωθεί στην ελληνική τηλεόραση. Δεν θα στεναχωρηθώ αν μια μέρα τα νούμερα δεν είναι καλά», πρόσθεσε.

«Με ενοχλεί η αγένεια», είπε σε κάποια στιγμή ο Γιώργος Λιάγκας και η Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε: «Η αχαριστία; Εγώ θα σε πάω τώρα στον Ουγγαρέζο, δεν γίνεται να μη σε ρωτήσω».

Ο Γιώργος Λιάγκας αντέδρασε και απάντησε: «Είπες για τη λέξη αχαριστία. Εγώ δεν έχω πει ποτέ για τον Δημήτρη τη λέξη αχαριστία, γιατί την κόλλησες; Λέω κάτι και μπορεί να έχω στο μυαλό μου κάτι άλλο και τώρα τι κάνεις εσύ; Επειδή έχεις επηρεαστεί, τι σε συμφέρει να κολλήσεις δίπλα για να το κάνεις ωραίο; Τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! Ποτέ δεν έχω πει αυτά που λες για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Τα είπα γενικά και δίπλα κόλλησαν έναν Δημήτρη Ουγγαρέζο. Σας βολεύει;

Δεν πιστεύω αυτά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν ο καθένας πει κάτι και πάω εγώ και του κολλήσω δίπλα ένα όνομα, αυτό δεν είναι ανήθικο; Εγώ όταν θέλω να πω κάτι για κάποιον, το λέω. Όταν λέω κάτι γενικά, μπορεί να έχω 3-5 ανθρώπους στη ζωή μου, δεν είναι ένας, είναι πολλοί άνθρωποι που θεωρώ ότι τους έχω βοηθήσει και που σε μια δεδομένη στιγμή δεν μου έχουν φερθεί σωστά. Δεν είναι ένας, είναι πολλοί. Όταν τα είπα αυτά εκείνη τη μέρα, δεν είχα στο μυαλό μου τον Δημήτρη».

 

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Έχω χωρίσει 7-8 χρόνια, αυτά τα χρόνια δεν είχα κάποια “δυνατή σχέση”, δεν έχω σκεφτεί ποτέ να ξαναπαντρευτώ. Κατά 99% δεν πιστεύω να ξαναπαντρευτώ».

Media Τελευταίες ειδήσεις