Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Γιώργος Λιάγκας σε Ναταλία Γερμανού – “Παραδέχομαι τα λάθη στα όσα έχω πει, δεν υπάρχει πρόθεση”

Γιώργος Λιάγκας σε Ναταλία Γερμανού – “Παραδέχομαι τα λάθη στα όσα έχω πει, δεν υπάρχει πρόθεση”

Ο παρουσιασττής Γιώργος Λιάγκας σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του. Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο.

Τον Γιώργο Λιάγκα υποδέχτηκε η Ναταλία Γερμανού στο πλατό του Καλύτερα Δεν Γίνεται, με βασικό άξονα λάθη που έχει κάνει ο παρουσιαστής, όπως ανέφερε κι ο ίδιος.

«Έχουν έρθει τα social media κι έχουν κάνει πολύ καλό αλλά και κακό. Πολλές φορές δεν κρίνουμε τους ανθρώπους βάσει της άποψής τους αλλά βάσει της άποψης άλλων ανθρώπων για αυτούς, το οποίο κάποιος μπορεί να το παρανόησε ή να το διαστρέβλωσε.

Αυτός που θα ακολουθήσει κάτω από μια ανάρτηση, δεν θα κάτσει να δει τι είπες αλλά θα βρίσει επειδή το κάνει ο άλλος. Πλέον φιλτράρουμε περισσότερο πια τι θα πούμε…

Το τηλεοπτικό bullying που έχω φάει εγώ, δε νομίζω να το έχει φάει άλλος στην Ελλάδα.

Εγώ π.χ. δεν θέλω να εκμεταλλευτώ κάποιον άνθρωπο που μπορεί να είναι λίγο διαφορετικός ή να έχει κάποια παραπάνω κιλά για να κάνω νούμερα. Απομόνωσαν κάτι κι είπαν ότι ο Γιώργος δεν θέλει να βλέπει τους χοντρούς.»

Για σχόλια που έχει κάνει για τη Ναταλία Γερμανού στο παρελθόν, απάντησε: «Κάποτε εξέθετες περισσότερο την προσωπική σου ζωή και τα έλεγα για πλάκα. Πίστεψε με ότι όσο εξελισσόμαστε, βελτιωνόμαστε και ωριμάζουμε… Δεν φιλτράρουμε τώρα περισσότερο τον τρόπο που λέμε την άποψή μας; Πες μου έναν άνθρωπο που δεν έχει κάνει λάθη. Εγώ τα παραδέχομαι και μαθαίνω από αυτά. Τα αναγνωρίζω και δεν υπάρχει πρόθεση.»

Media Τελευταίες ειδήσεις