Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Γιώργος Λιανός: Έπεσαν ψιλές μεταξύ Μπάρτζη και Καραγκούνια

Γιώργος Λιανός: Έπεσαν ψιλές μεταξύ Μπάρτζη και Καραγκούνια

“Αν γίνει νέος κύκλος είναι φυσικό να θέλω να είμαι εκεί” υπογραμμίζει ο Γιώργος Λιανός.

Τόσο στα παρασκήνια του Survivor All Star όσο και στον επερχόμενο τελικό, αλλά και το μέλλον του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μίλησε ο Γιώργος Λιανός το πρωινό της Τρίτης στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star. 

“Υπήρξε μια ένταση μεγάλη ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια. Κάτι με ένα υπόγειο πόδι, μετά είδα κάτι κεφαλάκια να σηκώνονται και να φωνάζουν, μετά είδαμε ότι έπεσαν αρκετές ψηλές. Έγιναν κάποιες συστάσεις και ευτυχώς ηρέμησαν τα πνεύματα και οι δύο παραδέχθηκαν ότι είχαν μερίδιο της ευθύνης οπότε συνεχίστηκε η ήρεμη κατάσταση και εύχομαι να συνεχιστεί έτσι” τόνισε, αρχικά, ο παρουσιαστής.

“Δεν έχω ιδέα για τον τελικό του Survivor All Star γιατί μας αλλάζουν, τώρα, το πρόγραμμα οι εκλογές. Περιμένουμε και εμείς ενημέρωση από το κανάλι”.

“Δεν έχω ιδέα για νέο κύκλο του Survivor All Star. Αυτές είναι αποφάσεις που παίρνει το κανάλι συνήθως προς… Αύγουστο πλευρά” πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Λιανός στην πρωινή εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στο STAR.

 

“Είναι μια δουλειά την αγαπάω πάρα πολύ και είναι φυσικό, αν γίνει νέος κύκλος, να θέλω να είμαι εκεί. Βέβαια η απόφαση δεν είναι δική μου αλλά της εταιρίας παραγωγής. Οπότε είμαι σε αναμονή”.

Media Τελευταίες ειδήσεις