Site icon NewsIT
10:14 Δευτέρα 18 Μαΐου 2026

Γιώργος Λιανός για το ατύχημα του Σταύρου Φλώρου στο Survivor: «Όλα έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης»

«Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα για το ιατρικό θέμα του Σταύρου, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τα μηνύματα είναι αισιόδοξα» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός

Γιώργος Λιανός

Γιώργος Λιανός / NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για πρώτη φορά για τον σοβαρότατο τραυματισμό του Σταύρου Φλώρου στο Survivor, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Sfera FM». Ο παρουσιαστής του ριάλιτι στάθηκε στα ψυχικά αποθέματα του τραυματία και αρκέστηκε να πει πως τα μηνύματα μετά τις πρώτες χειρουργικές επεμβάσεις που έκανε ο 22χρονος, είναι αισιόδοξα. Δεν θέλησε να αναφερθεί στα αίτια της παράσυρσης του νεαρού από ταχύπλοο.

Ο Γιώργος Λιανός τόνισε πως οι αρχικές πληροφορίες για το ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο, ήταν στην πλειοψηφία τους λανθασμένες. Ο ίδιος επέλεξε συνειδητά να μην μπει σε αυτό τον κύκλο συζητήσεων. Μίλησε με τον ψυχολόγο που έσπευσε για να στηρίξει τους παίκτες του Survivor και τον Σταύρο Φλώρο, αλλά όπως είπε, άντλησε τη μεγαλύτερη δύναμη από την στάση και τα λόγια του 22χρονου.

«Καλά είμαι. Εντάξει, περάσαν οι μέρες, μπήκε όλη αυτή η κατάσταση στον σωστό δρόμο. Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα για το ιατρικό θέμα του Σταύρου, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τα μηνύματα είναι αισιόδοξα. Δεν μου αρέσει γενικά να το κάνω αυτό, να μιλάω για το πώς νιώθω εγώ, όταν ένας άνθρωπος έχει περάσει κάτι τόσο δύσκολο. Θα σταθώ μόνο στο γεγονός ότι, επειδή υπήρχε ψυχολογική υποστήριξη, ήρθε άνθρωπος τέλος πάντων απ’ την Αθήνα, ο οποίος μίλησε με όλους τους παίκτες, ήρθε να μιλήσει και μαζί μου, αλλά περιγράφοντάς του αυτό που έζησα δίπλα στο Σταύρο, του είπα: “ξέρεις γιατρέ, νομίζω ότι εγώ τη θεραπεία μου την έκανα δίπλα στον Σταύρο”», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Και πρόσθεσε: «Δηλαδή η αισιοδοξία που μου χάρισε αυτός ο άνθρωπος με το χαμόγελο, ξέρεις, προσπαθώντας κι εγώ να τον κάνω να ξεχαστεί, να μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο πέρα απ’ αυτό που συνέβη, ήταν κάτι το οποίο με βοήθησε πραγματικά. Ξαφνικά, βρεθήκαμε με τον Σταύρο να λέμε αστεία, να μιλάμε για οτιδήποτε, να λέμε διάφορα πράγματα. Αφού αυτός ο άνθρωπος βλέπει το παράθυρο αισιοδοξίας, με πήρε απ’ το χέρι και κοιτάξαμε μαζί από αυτό το παράθυρο».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής του Survivor είπε: «Δεν με ενδιαφέρει τι είπαν οι δημοσιογράφοι. Και εγώ παρακολούθησα αρκετά πράγματα, δηλαδή και οι πρώτες πληροφορίες που είχανε βγει ήταν… εννιά στις δέκα ήταν λάθος. Από εκεί και πέρα, δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, ούτε είμαι δικαστής, ούτε θέλω να διαψεύσω, ούτε να επιβεβαιώσω κανέναν. Προέχει πάνω απ’ όλα η υγεία του Σταύρου, για αυτό δόθηκε και αγώνας και εδώ και στα νοσοκομεία, και συνεχίζεται αυτός ο αγώνας. Και είναι μακρύς ο αγώνας, ξέρεις. Γιατί η ζωή μας είναι σαν τα stories του Instagram. Όταν δεις ένα story, μετά θα περάσεις στο επόμενο, γρήγορα. Εμένα με ενδιαφέρει το story στο οποίο έχει κολλήσει το μυαλό μου, να έχει ένα αίσιο τέλος.

Δεν ήμουν μόνο εγώ δίπλα του, ήταν πολύς κόσμος. Και ξέρεις, δεν θέλω ούτε credits να πάρω γι’ αυτό το πράγμα… Αυτή την κουβέντα πάντως που είπατε, την έχω κάνει και με το Σταύρο. Ξέρεις ότι θα μπορούσε να είσαι γιος μου. Κανείς να μη βρεθεί σε αυτή τη θέση. Οι πρώτες πληροφορίες, επαναλαμβάνω, που είχανε βγει, ήταν εντελώς λανθασμένες και διαψεύστηκαν. Δεν είδα κάποιον να ιδρώνει το αυτί του, αλλά δεν θέλω ούτε εγώ να ρίξω ευθύνες. Αυτά έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Και από εκεί και πέρα, εκεί κρίνονται. Υπήρχε μία μεγάλη παραφιλολογία σχετικά με το αν υπάρχει σημαδούρα…».

Το ατύχημα με τον Σταύρο Φλώρο, σόκαρε το πανελλήνιο καθώς και τους παίκτες του τουρκικού Suvivor. Ο 22χρονος είχε πάει για ψαροντούφεκο μαζί με τον συμπαίκτη του Μάνο Μαλλιαρό, όταν πέρασε από πάνω τους ταχύπλοο με αποτέλεσμα να του ακρωτηριάσει το αριστερό πόδι του από το γόνατο και κάτω και να του προκαλέσει σοβαρότατο τραυματισμό και στον δεξί αστράγαλο.

Την Κυριακή, ο παίκτης μοιράστηκε ένα συγκινητικό μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, λίγες ημέρες μετά τον ακρωτηριασμό του στον Άγιο Δομίνικο. Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram σημείωσε μεταξύ άλλων, πως η αγάπη του κόσμου του έχει δώσει τεράστια δύναμη.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version