Πέμπτη, 22 Φεβ.
15oC Αθήνα

Γιώργος Λιανός: Η σύντροφός μου με σταύρωσε και μου έβαλε τον άγιο Χριστόφορο μέσα στις τσάντες για το Survivor

Γιώργος Λιανός: Η σύντροφός μου με σταύρωσε και μου έβαλε τον άγιο Χριστόφορο μέσα στις τσάντες για το Survivor

“Είχα το κλασικό άγχος και δεν κλείσαμε μάτι όλη τη νύχτα” είπε ο Γιώργος Λιανός.

Ο Γιώργος Λιανός παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, λίγο πριν αναχωρήσει η πτήση του ίδιου και των παικτών για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star.

«Είχα το κλασικό άγχος και δεν κλείσαμε μάτι όλη τη νύχτα… Νομίζω τώρα ότι το παιχνίδι θα είναι σε άλλα επίπεδα στρατηγικής. Αυτό που κατάλαβα στο χθεσινό meeting με την Acun Medya είναι ότι υπάρχουν υποομάδες κι είναι όλοι καλά προετοιμασμένοι.

Ξυπνούν όλοι με στρατηγική. Θα γίνει μεγάλη μάχη για το ποιος θα φύγει πρώτος. Τους είδα αρκετά άνετους μέχρι που ο Αντζούν τους ανακοίνωσε πως το All Star, θα είναι αρκετά δύσκολο και σε θέμα επιβίωσης, πείνας κι αγωνισμάτων.

Νομίζω το κριτήριο θα είναι κατά κύριο λόγο αγωνιστικό και θα δούμε τις σχέσεις μεταξύ τους» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

«Δεν θέλω να ξαναμπώ σε αυτήν τη διαδικασία. Όποιος ήθελε και μπορούσε, είναι στο All Star κι ήρθε να το ξαναζήσει» απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και συνέχισε για τον Τριαντάφυλλο: «Θα ήθελα.

Γενικά με στενοχωρεί για παίκτες που θα έπρεπε να κάνουν ένα πέρασμα από το All Star και δεν τα βρήκαν.

Σίγουρα θα πέσουν τηλέφωνα και σε παίκτες που δεν τους έχετε συζητήσει ακόμα» Τι του είπε η σύντροφός του, λίγο πριν φύγει;: «Με σταύρωσε και μου έβαλε τον άγιο Χριστόφορο μέσα στις τσάντες» συμπλήρωσε.

Media Τελευταίες ειδήσεις