Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Γιώργος Ματαράγκας: Ό,τι βγάλω απ’ τη σύνταξη θα βγει από τον Νίκο Φώσκολο

Γιώργος Ματαράγκας: Ό,τι βγάλω απ’ τη σύνταξη θα βγει από τον Νίκο Φώσκολο

Όσα είπε ο Γιώργος Ματαράγκας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Ματαράγκας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου και μίλησε για την εποχή των καθημερινών σήριαλ του Νίκου Φώσκολου.

«Αυτοί που έπαθαν έπαρση δε νομίζω ότι υπάρχουν σήμερα. Αυτοί που δεν έπαθαν την έπαρση συνεχίζουν να δουλεύουν και να υπάρχουν στα πράγματα. Εγώ ένιωσα κάποια στιγμή τη λατρεία του κόσμου αλλά μέχρι εκεί» δηλώνει ο Γιώργος Ματαράγκας και προσθέτει: «Ξέρετε πόσες χιλιάδες γράμματα έχω ακόμα στο σπίτι; Πήγαινα για μπάνιο να κολυμπήσω και μου έλεγαν δώσε μας ένα αυτόγραφο. Πού να το ‘χω το αυτόγραφο; Μαγιό φοράω».

«Δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε στον δρόμο. Τι θα γίνει αύριο; Τι θα γίνει μεθαύριο; Δεν μπορούσες να πας πουθενά. Έπεφταν επάνω σου» αποκαλύπτει ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιώργος Ματαράγκας αναφέρεται και στα χρήματα που έλαβε από τη συμμετοχή του στις καθημερινές σειρές του Νίκου Φώσκολου. «Ήταν καλά τα χρήματα, δόξα τω Θεώ. Τώρα κοντά που θα πάω για τη σύνταξη, πιστεύω πως ό,τι βγάλω απ’ τη σύνταξη θα βγει από τον Νίκο Φώσκολο, γιατί εκεί ήταν τα πολλά ένσημα και τα καλά λεφτά» παραδέχεται ο Γιώργος Ματαράγκας.

Media Τελευταίες ειδήσεις