Παρασκευή, 12 Απρ.
24oC Αθήνα

Γιώργος Μαυρίδης: Αποκαλύψεις για την περιπέτεια με τον κορονοϊό και τη σύλληψη στο Μεξικό

Γιώργος Μαυρίδης: Αποκαλύψεις για την περιπέτεια με τον κορονοϊό και τη σύλληψη στο Μεξικό

Ο Γιώργος Μαυρίδης φιλοξενήθηκε στο Tik Talk του Αντώνη Σρόιτερ το βράδυ της Πέμπτης, και μίλησε για όλα. Για την σύλληψή του στο Μεξικό, αλλά και την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ο Γιώργος Μαυρίδης για όσα έζησε τους τελυταίους μήνες, καλεσμένος στην εκπομπή Tik Talk. Ο γνωστός παρουσιαστής εξομολογήθηκε για πρώτη φορά τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό, τα βαριά συμπτώματα και τις άσχημες ημέρες της νοσηλείας του.

Μετά από ενάμιση μήνα, ο Γιώργος Μαυρίδης παραδέχεται ότι έχει πνευμονία και στους δύο πνεύμονες και αποκαλύπτει ότι δεν γνωρίζει πώς κόλλησε, αφού τηρούσε όλα τα μέτρα προστασίας.

“Έχω πνευμονία και στους δύο πνεύμονες, θα κάνω καιρό να το ξεπεράσω πλήρως αλλά τουλάχιστον έχω ξεμπερδέψει με τον κορονοϊό. Ελπίζω να μη μου αφήσει κάποιο κουσούρι, το ελπίζω, το συζητάω και με το γιατρό μου γιατί προσπαθώ να καταλάβω γιατί με βρήκε και με χτύπησε τόσο δυνατά παρόλο που δεν είχα κάποιο υποκείμενο νόσημα. Κάθισα πέντε μέρες στο νοσοκομείο.

Νοσηλεύτηκα από την όγδοη μέχρι την δέκατη τρίτη. Βγήκα όμως… Την εικοστή μέρα είχα σύμπτωμα τη διάρροια γιατί είχε εξασθενήσει ο οργανισμός μου. Είχα ένα λιποθυμικό επεισόδιο και αναγκαστικά μπήκα δεύτερη φορά στο νοσοκομείο. Τώρα είμαι αρκετά καλά. Δυνατός δεν είμαι σε σχέση με το πώς ήμουν πριν τον κορονοϊό, αλλά είμαι καλύτερα από ότι ήμουν στο νοσοκομείο“, είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.

Στις αρχές του Φθινοπώρου, έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Μαυρίδης και οι συνεργάτες του συνελήφθησαν στο Μεξικό. Είχαν βρεθεί στο Μεξικό προκειμένου να πραγματοποιήσουν γυρίσματα της εκπομπής «In to the skin» στο εξωτικό θέρετρο, Κανκούν.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών οι μεξικανικές αρχές δεν έλαβαν όλα τα στοιχεία που απαιτούνται να δηλώσουν οι ταξιδιώτες, κατά την άφιξη τους. Αποτέλεσμα ήταν οι μεξικανικές αρχές να δώσουν εντολή να παραμείνουν στα κρατητήρια του αεροδρομίου.

Στις αρχές του Φθινοπώρου, έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Μαυρίδης και οι συνεργάτες του συνελήφθησαν στο Μεξικό. Τι ακριβώς είχε συμβεί; Είχαν πάει για να πραγματοποιήσουν γυρίσματα της εκπομπής «In to the skin» στο εξωτικό θέρετρο, Κανκούν. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών οι μεξικανικές αρχές δεν έλαβαν όλα τα στοιχεία που απαιτούνται να δηλώσουν οι ταξιδιώτες, κατά την άφιξη τους. Αποτέλεσμα ήταν οι μεξικανικές αρχές να δώσουν εντολή να παραμείνουν στα κρατητήρια του αεροδρομίου.

«Είχα περάσει τέσσερις ημέρες τα πάνδεινα και προσπαθούσα να βρω μια λύση για να μείνω στη χώρα γιατί οικονομικά σαν εταιρία παραγωγής θα μου στοίχιζε πολύ το να επιστρέψω πίσω. (…) Τέσσερις ήμασταν, κατεβήκαμε στο αεροδρόμιο και μας έκαναν την κλασική έρευνα που κάνουν. Εγώ ήμουν ο υπεύθυνος ταξιδιού και έκαναν ερωτήσεις σε άλλους δύο. Στην ουσία δεν με έλεγξαν ποτέ σωστά και από εκεί ξεκινάει το πρόβλημά τους. Ήταν αστείο και όλο αυτό γιγαντώθηκε» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

Και λίγο αργότερα κατέληξε: «Είμαι ένας άνθρωπος πολύ κατά των ναρκωτικών και έπρεπε μετά να μαζέψω πράγματα για τα οποία είμαι κατά. Όταν ακούω πράγματα ότι εγώ πήγα να περάσω ναρκωτικά στους Μεξικανούς, δεν έχω ακούσει πιο αστείο. Ή άκουσα ότι πήγα να περάσω μαύρα χρήματα… Στα social media ο καθένας έχει μια άποψη και τη λέει και σε βαπτίζει έτσι…».

Media Τελευταίες ειδήσεις