Τετάρτη, 17 Απρ.
25oC Αθήνα

Γιώργος Μαυρίδης: Πέρασα δύσκολα όταν νόσησα με κορονοϊό, ζορίστηκα πολύ

Γιώργος Μαυρίδης: Πέρασα δύσκολα όταν νόσησα με κορονοϊό, ζορίστηκα πολύ

Απολαυστικός ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής Βρέθηκε στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, και σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη μίλησε για την προσωπική του ζωή, την περιπέτεια με την υγεία του αλλά και την Μόλυ η οποία πλέον δεν βρίσκεται κοντά του.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και μίλησε για όλα.

Μιλώντας για την σύντροφό του, παραδέχτηκε: «Όταν πάρεις την απόφαση ότι πρέπει να είσαι με έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς και τον θέλεις για σύντροφό σου, λες ότι θα συνεχίσετε μαζί, στην πορεία έρχονται όλα τα υπόλοιπα (…)

Δεν πίστευα απλά ποτέ ότι θα ζήσω με μια γυναίκα την υπόλοιπη ζωή μου», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε και για την περιπέτεια με τον κορονοϊό. «Το πέρασα λίγο δύσκολα, με ζόρισε πολύ όταν αρρώστησα.

Έχει περάσει λίγο παραπάνω από ένας χρόνος.

Πήρα μετά κιλά λόγω της κορτιζόνης, με ζόρισε πάρα πολύ. Κάθισα μία εβδομάδα στο νοσοκομείο, βγήκα, μετά ξαναμπήκα για δεύτερη φορά», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Τη δεύτερη φορά μπήκα φασκιωμένος, μόνο τα μάτια φαίνονταν, για να μη με ξαναδούν, ξαναμαθευτεί και έχουμε πάλι… Όποιος αρρώσταινε τον έβριζαν, τότε ήταν πολύ της μόδας. Ήρθε το ασθενοφόρο και με πήρε γιατί είχα κάτι επιπλοκές», είπε στη συνέχεια ο Γιώργος Μαυρίδης.

Συγκινημένος ο παρουσιαστής μίλησε για τις τελευταίες στιγμές δίπλα στην σκυλίτσα του, Μόλυ: «Ήταν 15 χρονών και τα τελευταία χρόνια βλέπαμε ότι είχε βαρύνει, δεν άκουγε και δεν έβλεπε καλά και για τον λόγο αυτό δεν ήθελα να την ταλαιπωρώ με φωτογραφίες και βίντεο για τα social media.

Με πλήγωνε αυτό που έβλεπα, είχα προετοιμαστεί για την απώλειά της, αλλά όσο και να έχεις προετοιμαστείς δεν μπορείς να είσαι ήρεμος και να σου βγει η αντίδραση που θα ήθελες», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Media Τελευταίες ειδήσεις