Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιώργος Παπαδάκης: Έτοιμος να παραδώσει την σκυτάλη του «Καλημέρα Ελλάδα»

Γιώργος Παπαδάκης: Έτοιμος να παραδώσει την σκυτάλη του «Καλημέρα Ελλάδα»

Στο πλατό του «The 2Night Show» βρέθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης και έκανε έναν απολογισμό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Ο δημοσιογράφος δήλωσε περήφανος για τη δημιουργία της πρωινής ζώνης στην ελληνική τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να παραδώσει τη σκυτάλη της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα»

«Είμαι περήφανος για το ότι δημιούργησα αυτή τη ζώνη. Όσο αλαζονικό και να ακούγεται, δεν υπήρχε τηλεόραση σε αυτή την ώρα. Δημιουργήθηκαν πάνω από 1000 θέσεις εργασίας», είπε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης. Μιλώντας για την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», αποκάλυψε ότι «μέσα στην επόμενη σεζόν θα δώσω τη σκυτάλη δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο ποιος θα αναλάβει. Τον έχω στο μυαλό μου αυτόν τον άνθρωπο. Μπορεί να μην είναι ένας αλλά δύο. Δεν θα φύγω ποτέ από την εκπομπή, θα είμαι εκεί».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

«Η εκπομπή θα βγει κανονικά κι αυτό θα γίνει προοδευτικά. Θα έχω το γενικό συντονισμό της εκπομπής, δεν μπορώ να το εγκαταλείψω», ξεκαθάρισε ο γνωστός δημοσιογράφος. Σημείωσε επίσης ότι δεν πρόκειται ποτέ να φύγει ποτέ από τον ΑΝΤ1, λέγοντας μάλιστα ότι «Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα να φύγω αλλά δεν το έκανα. Ένας από τους λόγους που δεν ενέδωσα ήταν αυτός. Αυτό το παζάρι με ενοχλούσε».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Στο σημείο αυτό παραδέχτηκε ότι είχε «δελεαστικότατες προτάσεις με περισσότερα χρήματα από τον ΑΝΤ1. Εγώ είμαι λαϊκής προέλευσης κι απλός. Όλα αυτά τα έκλεισε και με πόσα λεφτά, με ενοχλούσαν. Έχει έρθει ιδιοκτήτης καναλιού που ξέχασε το πορτοφόλι του και το κινητό στο σπίτι μου. Υπάρχει περίπτωση που έχω κλείσει ραντεβού με ιδιοκτήτη άλλου καναλιού και με κάρφωσε η οικονόμος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που έτυχε να είναι στον ίδιο χώρο. Όταν έφυγα από το ραντεβού, το ήξεραν ήδη στον ΑΝΤ1. Τα ραντεβού να τα κάνεις κι από ματαιοδοξία. Α, με θέλουν».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Media Τελευταίες ειδήσεις