Δευτέρα, 27 Μαΐ
23oC Αθήνα

Γιώργος Ταλάντσεβ: Δεν μπορώ να βλέπω την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor

Γιώργος Ταλάντσεβ: Δεν μπορώ να βλέπω την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor

“Κόλαφος” ο Γιώργος Ταλάντσεβ για την πρώην συμπαίκτρια του, Ασημίνα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Λίγο πριν τις νέες προσθήκες στο φετινό Survivor, ο Γιώργος Ταλάντσεβ παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “I love Σου Κου” και εξέφρασε τόσο για τον Τζέιμς Καφετζή και τη Σταυρούλας Χρυσαειδή όσο και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

“Παραδόξως ο φετινός κύκλος μου αρέσει αρκετά. Σίγουρα δεν έχουμε δει πολύ δυνατούς παίκτες, είναι πολύ λίγοι αυτοί που ξεχωρίζουν, όπως ο Φάνης.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται παίκτες που έχουν παραβιάσει τους κανόνες για το τηλέφωνο και το φαγητό να ξαναμπαίνουν φέτος” σχολίασε αρχικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης τονίζοντας πως “δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν κάνει τρέιλερ μόνο για τον Τζέιμς και όχι για τη Σταυρούλα. Πουλάει πιο πολύ; Κάπου εκεί το χάνω”.

“Είμαι σίγουρος ότι σε 2 – 3 μήνες από τώρα η Ασημίνα και η Δαλάκα θα σκοτώνονται, θα τρώγονται, θα σφάζονται μεταξύ τους. Υπάρχει αντιπάθεια και ζήλια από την πλευρά της Ασημίνας. Έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν κρατάει φιλίες”.

“Δεν αντέχω να τη βλέπω στην τηλεόραση να γκρινιάζει, να φωνάζει, να ουρλιάζει, να κλαίει με ψεύτικο δάκρυ, να το παίζει αρχηγός εκεί μέσα. Γενικά όλο αυτό το στυλ της έπαρσης… δείξε μία πιο όμορφη εικόνα.

Μιλάει περί δικαιοσύνης και ότι αυτή πέρσι αδικήθηκε… σε ποιο πράγμα αδικήθηκες πέρσι; Είμαστε στον δεύτερο μήνα και δεν έχεις χάσει μισό κιλό… μήπως τρως πάλι;” πρόσθεσε αιχμηρά ο Γιώργος Ταλάντσεβ στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις