Πέμπτη, 22 Φεβ.
11oC Αθήνα

Γιώργος Τσούκαλης: Αν είχε αργήσει η αστυνομία για πέντε λεπτά, δεν θα μιλούσαμε τώρα

Γιώργος Τσούκαλης: Αν είχε αργήσει η αστυνομία για πέντε λεπτά, δεν θα μιλούσαμε τώρα

“Το επάγγελμα αυτό είναι ούτως ή άλλως συνυφασμένο με τον κίνδυνο, εθίζεσαι πλέον στον κίνδυνο” εξηγεί ο Γιώργος Τσούκαλης.

Στις δύσκολες στιγμές της καριέρας του, στα ακραία περιστατικά και τον εθισμό στον κίνδυνο μίλησε με θάρρος ο Γιώργος Τσούκαλης στην κάμερα της εκπομπής “Aκόμα δεν είδες τίποτα” και τον δημοσιογράφο Στέργιο Σαμαρτζή το μεσημέρι της Κυριακής στο MEGA.

“Θυμάμαι ότι η μάνα μου δεν ήθελε να ακούσει για το επάγγελμα του ντεντέκτιβ, είχε μια κακή φήμη. Μάλιστα, όταν έμαθε ότι κάνω αυτή τη δουλειά γιατί είχα περάσει σε μια δημόσια υπηρεσία, επί έξι μήνες δεν μου μιλούσε.

Ειδικά τα πρώτα χρόνια έκανα δουλειές που δεν θα τις έκανα. Πήγαινα στην Τουρκία για υποθέσεις κληρονομικές που κινδύνεψε η ζωή μου κατ’ επανάληψη” τόνισε αρχικά ο ιδιωτικός ερευνητής.

“Κάποια φορά στην Κύπρο, αν είχε αργήσει η αστυνομία για πέντε λεπτά, δεν θα μιλούσαμε τώρα γιατί οι κακοποιοί έψαχναν να μας βρουν. Είχαμε κρυφτεί σε έναν υπόνομο και ήταν με τα όπλα στο χέρι, δεν υπήρχε δηλαδή καμία περίπτωση. Μιλάμε για σκληρούς κακοποιούς που θα μας είχαν καθαρίσει”.

 

“Το επάγγελμα αυτό είναι ούτως ή άλλως συνυφασμένο με τον κίνδυνο. Εθίζεσαι πλέον στον κίνδυνο.

Όταν μπαίνεις στα χωράφια κάποιων κακοποιών, οι οποίοι δεν έχουν ενσυναίσθηση και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί το κάνεις, σε βλέπουν αυτόματα σαν εχθρό και σαν κόκκινο πανί” υπογράμμισε, επίσης, ο Γιώργος Τσούκαλης στο MEGA.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις