Σάββατο, 13 Απρ.
26oC Αθήνα

Γιούλη Τσαγκαράκη για Πάνο Νάτση: Ένα μήνα αφού τελειώσαμε τα γυρίσματα «έφυγε» από τη ζωή

Γιούλη Τσαγκαράκη για Πάνο Νάτση: Ένα μήνα αφού τελειώσαμε τα γυρίσματα «έφυγε» από τη ζωή

«Εύχομαι να πρόλαβε να δει κάτι στο μοντάζ», λέει και συγκινεί η Γιούλη Τσαγκαράκη για τον Πάνο Νάτση. Ο νεαρός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στο κέντρο της Αθήνας τον Ιανουάριο του 2022.

«Ήταν ένας πολύ ωραίος συνεργάτης και μάλιστα έχω μια πολύ όμορφη ιστορία», είπε για αδικοχαμένο Πάνο Νάτση η ηθοποιός Γιούλη Τσαγκαράκη, που βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ελένη».

Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στη σειρά «Σέρρες».

«Τον Πάνο δεν τον ήξερα, τον γνώρισα στα γυρίσματα. Ήταν ένας πολύ ωραίος συνεργάτης και μάλιστα έχω μια πολύ όμορφη ιστορία με τον Πάνο. Ήταν το γύρισμα, που είμαι μέσα στο αυτοκίνητο και κουτσομπολεύω μετά το γάμο και λέω αυτόν τον μονόλογο για όλες αυτές που συνάντησα στο γάμο.

Εκεί είχα κολλήσει με τα λόγια. Ήμασταν στις Σέρρες, ξεκινούσε το αυτοκίνητο που ήταν η κάμερα μπροστά να κάνουμε ένα κύκλο στο τετράγωνο και ξαναερχόμασταν στην έναρξη, για να κάνουμε αυτόν τον κύκλο, να γίνει το γύρισμα. Εκεί κολλούσα συνέχεια.

Ο Πάνος καθόταν δίπλα μου, είχε ανοικτό το κινητό του με το κείμενο και είχε το νού του και έβλεπε που έχω κολλήσει και μου έλεγε ”πες το, πες το, πάμε ξανά, ξανά” και ξαναερχόμασταν στην αρχή, για να πω τα λόγια μου. Με βοήθησε πάρα πολύ, μου συμπεριφέρθηκε πολύ συναδελφικά», είπε αρχικά η Γιούλη Τσαγκαράκη.

 

Στη συνέχεια η Γιούλη Τσαγκαράκη ανέφερε: «Έτσι, δεν νομίζω να με έχει βοηθήσει κάποιος συνάδελφος στο χώρο. Ήταν μια πολύ ωραία ανάμνηση με τον Πάνο. Ήταν πολύ συνεργάσιμος, ευχάριστος… Και ευτυχώς είναι στο Netflix, για να τον δει ο κόσμος. Τελειώσαμε τα γυρίσματα Δεκέμβριο και ο Πάνος έφυγε 29 Ιανουαρίου. Δεν ξέρω αν πρόλαβε να δει κάποια πράγματα στο μοντάζ. Εύχομαι να πρόλαβε να δει κάτι».

Media Τελευταίες ειδήσεις