Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Γλίτωσαν το δικαστήριο τα καρτούν της Μενεγάκη και του Λαζόπουλου!

Γλίτωσαν το δικαστήριο τα καρτούν της Μενεγάκη και του Λαζόπουλου!

Πριν από αρκετό καιρό, πρώτα μέσα από το Newsit στο κείμενο «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έκαναν τη Μενεγάκη… καρτούν!»  είχα αναφέρει ότι ο ALPHA αποφάσισε να βγάλει μια σειρά κινουμένων σχεδίων με τίτλο «Από άλλο ανέκδοτο» και πρωταγωνιστές τρεις γνωστούς ήρωες ανεκδότων και αστείων ιστοριών: τον Τοτό, τον Μπόμπο και την Αννούλα.


Αν και σκοπός του καναλιού της Κάντζας ήταν η σειρά να βγει στον αέρα μέσα στον Ιούνιο, εντούτοις αναβλήθηκε η προβολή της, επειδή, όπως ανέφερα σε κείμενο με τίτλο «Στα δικαστήρια τα καρτούν της Μενεγάκη και του Λαζόπουλου!»,  ένας πρώην εργαζόμενος στην εταιρεία παραγωγής έκανε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της, με αποτέλεσμα ο ALPHA να μην προβάλλει τη σειρά μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Η δικάσιμος είχε οριστεί για τις 28 Ιουλίου, αλλά δεν έγινε, καθώς η διένεξη μεταξύ της εταιρείας παραγωγής και του πρώην εργαζομένου έληξε εξωδικαστικά. Έτσι, ενημέρωσαν τα στελέχη του ALPHA που αποφάσισαν να προβάλλουν τη σειρά την καινούργια σεζόν.


Τον Οκτώβριο λοιπόν θα ξεκινήσει η προβολή της σειράς «Από άλλο ανέκδοτο» και θα δούμε τον Τοτό, τον Μπόμπο, την Αννούλα, αλλά και ως καρτούν τους Λάκη Λαζόπουλο, Ελένη Μενεγάκη, Αντώνη Σρόιτερ, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Θάνο Πετρέλη, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Ελένη Τσολάκη, Δημήτρη Παπανώτα και άλλα πρόσωπα της τηλεόρασης και του εγχώριου θεάματος, να «δανείζουν» μάλιστα τη φωνή τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε