Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Γνωστός δημοσιογράφος πήδηξε από 134 μέτρα πριν επιστρέψει στην τηλεόραση! ΒΙΝΤΕΟ

Γνωστός δημοσιογράφος πήδηξε από 134 μέτρα πριν επιστρέψει στην τηλεόραση! ΒΙΝΤΕΟ

Δοκίμασε τις αντοχές του και ξεπέρασε το φόβο του πηδώντας από ψηλά! Κι όλα αυτά λίγες ημέρες πριν βρεθεί ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο για να δοκιμάσει τις αντοχές του… απέναντι στους πολιτικούς!

Τη δοκιμασία αυτή μάλιστα συνιστά να την περνούν οι πολιτικοί για να βλέπουν τη ζωή και τους ανθρώπους από άλλη οπτική ματιά…! Ο λόγος για τον Ντίνο Σιωμόπουλο που από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου θα είναι δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Πριν βρεθεί όμως ξανά δίπλα από τον «πατριάρχη της πρωινής ενημερωτικής ζώνης» ο πολύ καλός δημοσιογράφος έκανε χρήση της καλοκαιρινής άδειάς του ταξιδεύοντας έως τη Νέα Ζηλανδία. Εκεί λοιπόν αποφάσισε να δοκιμάσει τις αντοχές του και να πηδήξει από ύψος 134 μέτρων δεμένος με λάστιχο και όπως ανέφερε είναι το πιο τρομακτικό πράγμα που έχει κάνει στη ζωή του αλλά την εμπειρία του «αποτύπωσε» σε βίντεο για να την βλέπει και να «θυμάται» το μάθημα που πήρε!

 

Με παίρνουν από Ελλάδα και μου λένε πάμε σε εκλογές!! Γύρνα πίσω!! Δεν έβρισκα πτήση και είπα να πετάξω!! Ίσως το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου αλλά τελικά όλα στο μυαλό μας είναι. Το πιο δύσκολο είναι να ξεπερνάμε τους φόβους μας. Είναι μία στιγμή που ξέρεις ότι αν διστάσεις δεν θα μάθεις ποτέ αν τελικά μπορείς να τα καταφέρεις. Κάνοντας μία πτώση 134 μέτρων (την 4η μεγαλύτερη στον κόσμο) δεμένος από ένα λάστιχο δεν είναι κάτι που μπορεί να το δεχθεί ο εγκέφαλός σου. Το αντίθετο θα έλεγα. Μόλις όμως έχει ξαναπατήσει στα πόδια σου βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά. Μάλλον θα έπρεπε πριν μας κυβερνήσουν οι πολιτικοί να πέρναγαν από μία τέτοια δοκιμασία. Θα έβλεπαν τη ζωή και τους ανθρώπους από όλη οπτική ματιά… Θα είχαμε γλυτώσει από πολλά δεινά…

Posted by Ntinos Siomopoulos on Thursday, 27 August 2015

Σχολιάζοντας μάλιστα την εμπειρία του έγραψε στα social media ότι «Με παίρνουν από Ελλάδα και μου λένε πάμε σε εκλογές!! Γύρνα πίσω!! Δεν έβρισκα πτήση και είπα να πετάξω!! Ίσως το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου αλλά τελικά όλα στο μυαλό μας είναι. Το πιο δύσκολο είναι να ξεπερνάμε τους φόβους μας. Είναι μία στιγμή που ξέρεις ότι αν διστάσεις δεν θα μάθεις ποτέ αν τελικά μπορείς να τα καταφέρεις. Κάνοντας μία πτώση 134 μέτρων (την 4η μεγαλύτερη στον κόσμο) δεμένος από ένα λάστιχο δεν είναι κάτι που μπορεί να το δεχθεί ο εγκέφαλός σου. Το αντίθετο θα έλεγα. Μόλις όμως έχει ξαναπατήσει στα πόδια σου βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά. Μάλλον θα έπρεπε πριν μας κυβερνήσουν οι πολιτικοί να πέρναγαν από μία τέτοια δοκιμασία. Θα έβλεπαν τη ζωή και τους ανθρώπους από άλλη οπτική ματιά… Θα είχαμε γλυτώσει από πολλά δεινά..»!

Έχοντας λοιπόν αντιμετωπίσει το φόβο ο Ντίνος Σιωμόπουλος είναι καλύτερα… προετοιμασμένος για τη σκληρή δουλειά που τον περιμένει την καινούργια τηλεοπτική σεζόν στην καθημερινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» δίπλα από τον Γιώργο Παπαδάκη. Και σίγορα θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε την επόμενη Δευτέρα, στην πρεμιέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1, πώς θα σχολιάσει ο «πατριάρχης» την εμπειρία του στενού συνεργάτη του…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε