Σάββατο, 27 Ιουλ.
28oC Αθήνα

GNTM: Άγριες κόντρες στην πασαρέλα! Το ψέμα της Χριστιάνας Σκούρα εξόργισε συμπαίκτρια της – Video

GNTM: Άγριες κόντρες στην πασαρέλα! Το ψέμα της Χριστιάνας Σκούρα εξόργισε συμπαίκτρια της – Video

Το bootcamp του Greece Next Top Model (GNTM) άρχισε και οι πρώτες κόντρες ανάμεσα στις παίκτριες, έκαναν την εμφάνισή τους. Ο ανταγωνισμός στο Greece Next Top Model είναι μεγάλος και τα πράγματα ζόρισαν, όταν οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να κάνουν πασαρέλα.

Η Βίκυ Καγιά ζήτησε από τα κορίτσια να χωριστούν σε όσες έχουν κάνει πασαρέλα και σε όσες δεν έχουν κάνει ποτέ στο παρελθόν.

Η Χριστιάνα Σκούρα, η οποία στις οντισιόν του Greece Next Top Model είχε καταπλήξει τους κριτές και είχε δηλώσει επαγγελματίας μοντέλο, πήγε στην ομάδα με τα κορίτσια που δεν είχαν περπατήσει ποτέ ξανά. Αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό της Μικαέλας Φωτιάδη.

«Ηταν μία κοπέλα η Χριστιάνα Σκούρα, η οποία πήγε με τα κορίτσια που δεν έχουν κάνει ποτέ πασαρέλα. Ωστόσο αυτή έχει πάει σε τόσα καλλιστεία, έχει πάρει τρεις τίτλους και λέω εγώ τι … θα βγει στην πασαρέλα και θα της πουν οτι είναι φυσικό ταλέντο; Αυτό ήθελε να ακούσει και είπε ψέματα;» σχολίασε με μία δόση ειρωνείας η Μικαέλα.

Ακούγοντας μάλιστα την Καγιά να λέει στην Χριστιάνα «πάρα πολύ ωραία δεν έχω τίποτα να πω μπράβο», η Μικαέλα δεν κρατήθηκε και πήγε να ρωτήσει την συμπάικτριά της αν λέει αλήθεια ή ψέμματα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM

Media Τελευταίες ειδήσεις