Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

GNTM: Βγήκαν “μαχαίρια” για την μιγάδα καλλονή! Αγρίεψε η Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Video

GNTM: Βγήκαν “μαχαίρια” για την μιγάδα καλλονή! Αγρίεψε η Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Video

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διαφώνησαν έντονα στις οντισιόν του Next Top Model. Και φαίνεται πως δεν ήταν ούτε η τελευταία. Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα στο GNTM!

Στο χθεσινό (01/10) επεισόδιο του GNTM, βγήκαν… μαχαίρια, όταν εμφανίστηκε η εξωτική Μαριάννα. Η νεαρή μιγάδα καλλονή εντυπωσίασε τους κριτές με το πανέμορφο πρόσωπό της, αλλά τους προβλημάτισε μόλις την είδαν με το μαγιό.
Και οι τέσσερις συμφώνησαν πως το “πρόβλημα” ήταν η ανοιχτή περιφέρειά της, με τον φωτογράφο Δημήτρη Σκουλό να αναρωτιέται αν προλαβαίνει να… διορθωθεί η ατέλεια στο σώμα της μέχρι το boot camp του Next Top Model.

Τότε, πήρε τον λόγο η Βίκυ Καγιά που συμβούλευσε την διαγωνιζόμενη να αρχίσει άμεσα μία ειδική δίαιτα για να χάσει λίπος τοπικά. Ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έσπευσε να διαφωνήσει και να την… διαψεύσει, λέγοντας πως δεν υπάρχουν τέτοιου είδους δίαιτες, και το λίπος χάνεται συνολικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM

Δεν ήταν η πρώτη φορά…

Υπενθυμίζουμε ότι στο προηγούμενο επεισόδιο του Next Top Model επικράτησε χαμός μεταξύ Καγιά – Παπαγεωργίου για το σώμα της Άννας Αμανατίδου.

«Ούτε πασαρέλα μπορεί να κάνει… Δεν μπορεί να κάνει σχεδόν τίποτα, πέρα από το Instagram», είπε η Καγιά για την 21χρονη Θεσσαλονικιά και προκάλεσε την αντίδραση της Παπαγεωργίου. «Διαφωνώ. Εγώ βλέπω πασαρέλα 100%, fashion week στο Μαϊάμι για μαγιό, σίγουρα», ήταν το σχόλιο της Ηλιάνας και εν συνεχεία ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος.

Β.Κ: Με αυτό το σώμα;

Η.Π.: Με αυτό το σώμα, φυσικά.

Β.Κ.: Ηλιάνα μου, κι εγώ έζησα εφτά χρόνια στην Αμερική…

Η.Π.: Άλλη δεκαετία εσύ κι άλλη δεκαετία εγώ. Στη δική μου δεκαετία υπάρχει αυτό το πρότυπο, αυτή η βιομηχανία.

Β.Κ.: Παιδιά, Kim Kardashian είναι αυτό το κορίτσι που βλέπουμε μπροστά μας; Στο fashion week του Μαϊάμι ήμουν πριν δύο σεζόν. Εγώ τέτοιο σώμα δεν είδα σε σοβαρές επιδείξεις μαγιό, συγγνώμη.

Η.Π.: Εγώ βλέπω συνέχεια. Είναι άποψή σου!

Β.Κ.: Δεν είναι η άποψή μου, Ηλιάνα μου. Είμαι 25 χρόνια σε αυτό το χώρο, 25! Δεν είναι η άποψή μου, είναι αυτό που συμβαίνει.

Η.Π.: Δεν διαφωνώ σε αυτό… Με αφήνεις να ολοκληρώσω;

Β.Κ.: Παιδιά, κάτι έχετε πάθει σήμερα και μάλλον δεν βλέπετε μπροστά σας.

https://www.youtube.com/watch?v=x3Qnfg1cbPw

Media Τελευταίες ειδήσεις