Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Γωγώ Γαρυφάλλου: Ο Γιάννης Φλωρινιώτης είναι ο δεύτερος μπαμπάς μου

Γωγώ Γαρυφάλλου: Ο Γιάννης Φλωρινιώτης είναι ο δεύτερος μπαμπάς μου

“Λύγισε” η Γωγώ Γαρυφάλλου για την απώλεια του Γιάννη Φλωρινιώτη…

Για την απώλεια του Γιάννη Φλωρινιώτη, με τον οποίο και συνεργάστηκε επί σειρά ετών στη σκηνή, κλήθηκε να μιλήσει η Γωγώ Γαρυφάλλου το πρωινό της Τετάρτης στον αέρα της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα, “Ποιος είναι πρωινιάτικα” στο OPEN. Μάλιστα, η νεαρή τραγουδίστρια “λύγισε” για τον αείμνηστο τραγουδιστή.

“Αχ Μπέττυ μου, καλημέρα. Τώρα που κάθομαι και τον βλέπω, αχ, αυτή τη στιγμή… Σήμερα έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει.

Όντως ο κύριος Γιάννης είναι ο δεύτερος μπαμπάς μου. Ο καλλιτεχνικός μου μπαμπάς, όπως έλεγε και εκείνος ότι είμαι κόρη του. Θέλω να ζητήσωκαταρχήν ένα τεράστιο συγγνώμη από τους συναδέλφους σου, δεν ήμουν σε θέση να βγω σε κανέναν.

Αλλά Μπεττούλα μου σε εσένα ήθελα να βγω γιατί η τελευταία συνέντευξη του κυρίου Γιάννη ήταν σε σένα με όλη την οικογένεια που την επανένωσες” σημείωσε χαρακτηριστικά η Γωγώ Γαρυφάλλου στην τηλεφωνική της επικοινωνία.

“Και που να φανταζόμουν το πρωί χθες, που σου έστειλα μήνυμα, ότι μετά από λίγες ώρες ο κύριος Γιάννης θα μας αποχαιρετούσε” συμπλήρωσε, με φωνή τρεμάμενη, η Γωγώ Γαρυφάλλου στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

“Αχ, είναι και το τραγούδι του που λέει… με το μικρόφωνο στο χέρι θα πεθάνω”.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις