Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το κανάλι αποφασίζει, δεν είμαι διευθυντής προγράμματος

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το κανάλι αποφασίζει, δεν είμαι διευθυντής προγράμματος

Όλα όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τις αλλαγές του… Μουντιάλ!

Στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου” μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή τις αλλαγές που έφερε στον προγραμματισμό του ΑΝΤ1 το Μουντιάλ. Κάτι που “σταμάτησε” το The 2night Show και επανέφερε τον Εκατομμυριούχο.

«Το 2Night έχει σταματήσει τελείως. Τα γυρίσματα πρώτα ο Θεός από αρχές της χρονιάς. Τώρα κάνω μόνο εγγραφή του Εκατομμυριούχου» δηλώνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και προσθέτει: «Εμένα με ενδιαφέρει να γυρίζονται καλά τα επεισόδια. Το κανάλι αποφασίζει πού θα το βάλει. Εγώ δεν είμαι διευθυντής προγράμματος. Ποτέ δεν νοιάστηκα για αυτά».

«Αν προσέξεις, τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι απέναντι από πολύ δυνατά προγράμματα, όπως το Survivor. Κάποιοι θεώρησαν ότι έπρεπε να φύγουν. Εγώ ακόμα και απέναντι από το Surivor, που έχει την επιτυχία που έχει, θα κάτσω εκεί και δεν θα κοιτάξω να βρω μια τρύπα να σωθώ» τόνισε με νόημα ο παρουσιαστής.

«Ψάχνουμε να βρούμε ένα κακό και με το που βρεθεί πέφτουν άλλοι 100. Μου είναι λίγο τρομακτικό αυτό το πράγμα» σχολίασε σε άλλο σημείο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Media Τελευταίες ειδήσεις