Media

Γρηγόρης Γκουντάρας: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Γιώργος Λιάγκας έχει ανάγκη να θυματοποιείται

"Κανένας δεν καταδιώκει" υπογραμμίζει ο Γρηγόρης Γκουντάρας
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θέση για την κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κλήθηκε να πάρει ο Γρηγόρης Γκουντάρας, το Σάββατο, μέσα από τις νέες δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου για το Mega.

“Θα μπορούσα να πω πως είμαι κάπου στη μέση, προς Γρηγόρη. Δεν μου άρεσε που την επόμενη μέρα ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε, χρησιμοποιώντας πάλι την τηλεφωνική επικοινωνία που ‘χε με τον Γρηγόρη, για να πει κάτι άλλο” επισήμανε, αρχικά, ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

“Ό,τι έχεις να πεις, το λες όταν ο άλλος είναι παρών, έστω και τηλεφωνικά, για να αντικρούσει ή όχι τα επιχειρήματα σου. Δηλαδή ήταν άστοχο αυτό που έκανε και άκομψο, θα έλεγα. Όλοι έχουν και αφήνουν ένα αποτύπωμα. Δεν πάει να πει ότι επειδή κάνεις ενημέρωση αφήνεις αποτύπωμα και ο άλλος που κάνει ψυχαγωγία, τι; Δεν αφήνει αποτύπωμα;”.

“Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Γιώργος Λιάγκας έχει ανάγκη να θυματοποιείται. Κανένας δεν καταδιώκει τον Γιώργο Λιάγκα”.

“Κανένας δεν θέλει το κακό του. Καλό θα είναι να ακούει και αυτά που του λένε οι άλλοι, γιατί μπορεί κάποιος να μας ταρακουνήσει” συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Κουντάρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
The Voice: Όσα θα δούμε στο αφιέρωμα στον Γιώργο Μαζωνάκη – Τα λόγια από καρδιάς που είπαν οι συνεργάτες του
Η Πάολα, ο Apon, η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Στέλιος Διονυσίου και η Πίτσα Παπαδοπούλου θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του μαζί με τους συνεργάτες τους στο Voice
Γιώργος Μαζωνάκης
The Chase: Όσα πρέπει να ξέρουμε για την «κυρία Πάντα Ξέρει» που μπήκε στο τηλεπαιχνίδι του Mega σε ρόλο chaser
Ο λόγος για την Πετρούλα Γκάνιου, σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα των Αρχαίων Ελληνικών Σπουδών
«κυρία ΠανταΞέρει»
Δάφνη Καραβοκύρη για Real View: «Έγιναν όλες οι δυνατές προσπάθειες για να μπορέσει να κρατηθεί στον αέρα»
«Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που δεν μας έκοψαν, γιατί και αυτό στην ψυχολογία ενός ανθρώπου, ενός συντελεστή μιας εκπομπής, είναι πάρα πολύ άσχημο», ανέφερε η Δάφνη Καραβοκύρη
Δάφνη Καραβοκύρη