Media

Γρηγόρης Γκουντάρας για Ελένη Μενεγάκη: Νομίζω ότι θέλει και η ίδια να κάνει αλλαγή με βάση την ώρα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Επειδή έχουμε χαθεί για χρόνια, έτσι όπως το βλέπω τηλεοπτικά, νομίζω πως θα μπει στη διαδικασία να το δει και να κάνει και η ίδια ένα restart” είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη έπεσε στο τραπέζι της Super Κατερίνα, με αφορμή το ρεπορτάζ του zappit.gr και του Γιώργου Σκρομπόλα. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας σημείωσε πως η παρουσιάστρια του Mega είναι πολύ κοντά στο να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην ώρα της εκπομπής της.

“Θα κάνω την ιστορική κωλοτούμπα που είχα πως η Ελένη Μενεγάκη δεν θα γυρνούσε στην πρωινή ζώνη.

Με βάση το τηλεοπτικό σκηνικό και έτσι όπως διαμορφώνεται νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες και σοβαρές να δούμε την Ελένη Μενεγάκη στην πρωινή καινούρια ζώνη που θα δημιουργήσει το Mega.

Ενώ πριν από λίγο καιρό δεν θα έμπαινε καν στη διαδικασία -εάν της προταθεί- νομίζω ότι θα το συζητήσει.

Στο Mega κάνει το μεσημεριανό για τρίτη χρονιά. Με βάση τις τηλεθεάσεις που κάνει και το τηλεοπτικό αποτέλεσμα που έχει, νομίζω ότι θα θέλει και η ίδια να κάνει μία αλλαγή τηλεοπτικού περιβάλλοντος με βάση την ώρα” ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

   

“Επειδή έχουμε χαθεί για χρόνια, έτσι όπως το βλέπω τηλεοπτικά, νομίζω πως θα μπει στη διαδικασία να το δει και να κάνει και η ίδια ένα restart” είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την Κατερίνα Καινούργιου να αρχίζει τα πειράγματα και να τον ρωτάει αν η Ελένη Μενεγάκη του έχει κάνει πρόταση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
The Voice: Όσα θα δούμε στο αφιέρωμα στον Γιώργο Μαζωνάκη – Τα λόγια από καρδιάς που είπαν οι συνεργάτες του
Η Πάολα, ο Apon, η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Στέλιος Διονυσίου και η Πίτσα Παπαδοπούλου θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του μαζί με τους συνεργάτες τους στο Voice
Γιώργος Μαζωνάκης
The Chase: Όσα πρέπει να ξέρουμε για την «κυρία Πάντα Ξέρει» που μπήκε στο τηλεπαιχνίδι του Mega σε ρόλο chaser
Ο λόγος για την Πετρούλα Γκάνιου, σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα των Αρχαίων Ελληνικών Σπουδών
«κυρία ΠανταΞέρει»
Δάφνη Καραβοκύρη για Real View: «Έγιναν όλες οι δυνατές προσπάθειες για να μπορέσει να κρατηθεί στον αέρα»
«Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που δεν μας έκοψαν, γιατί και αυτό στην ψυχολογία ενός ανθρώπου, ενός συντελεστή μιας εκπομπής, είναι πάρα πολύ άσχημο», ανέφερε η Δάφνη Καραβοκύρη
Δάφνη Καραβοκύρη