Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Γρηγόρης Γκουντάρας: Η αντιμετώπιση του Νίκου Ρίζου σε μένα δεν μου άρεσε καθόλου

Γρηγόρης Γκουντάρας: Η αντιμετώπιση του Νίκου Ρίζου σε μένα δεν μου άρεσε καθόλου

“Με αντιμετώπισε πολύ άσχημα και στεναχωρήθηκα” αποκαλύπτει ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Σε μια προσωπική εξομολόγηση για την σχέση που είχε στο παρελθόν με τον αείμνηστο Νίκο Ρίζο προχώρησε, την Πέμπτη (28.12.2023), ο Γρηγόρης Γκουντάρας κατά τη διάρκεια της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Ο Νίκος Ρίζος ήταν ένας από τους επιτυχημένους επιχειρηματίες του θεάτρου, είχε πέντε θέατρα δικά του» είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας, που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, για να ρωτήσει  Κατερίνα Καινούργιου τον Γρηγόρη Γκουντάρα για τη συνέντευξη που είχε πάρει στον αείμνηστο ηθοποιό.

«Όχι, δεν με δέχτηκε και μάλιστα με αντιμετώπισε και πολύ άσχημα τότε και στεναχωρήθηκα. Γιατί τον είχα εικόνα από τις ταινίες που προσέφερε γέλιο και πήγα να του κάνω μια συνέντευξη τότε με το “Κάτσε καλά” και δεν μου έδωσε ποτέ.

Κι άλλοι μπορεί να μην έδιναν, αλλά η αντιμετώπισή του δεν μου άρεσε καθόλου» σχολίασε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος

Δείτε το απόσπασμα από το 0.59 και μετά

 

«Αυτοί οι άνθρωποι, επειδή τους έζησα όλους, ήταν πάρα πολύ σεμνοί και πολύ κατά των συνεντεύξεων.

Δεν αισθάνονταν τίποτα το ξεχωριστό, η Βλαχοπούλου έλεγε “τι είμαι εγώ για να μιλήσω και να περάσει η άποψή μου;”» τόνισε ο Μάκης Δελαπόρτας με τον  Γρηγόρη Γκουντάρα να απαντά πως «αυτό το καταλαβαίνω, με αντιμετώπισε άσχημα σε άλλο επίπεδο».

Media Τελευταίες ειδήσεις