Κυριακή, 14 Απρ.
21oC Αθήνα

Γρηγόρης Γκουντάρας: Θα μου επιτρέψετε να πω κάτι γιατί έχω πενθήσει πολύ στη ζωή μου

Γρηγόρης Γκουντάρας: Θα μου επιτρέψετε να πω κάτι γιατί έχω πενθήσει πολύ στη ζωή μου

Όσα εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με αφορμή την Ιωάννα Τούνη.

Το δικό του ξέσπασμα έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, μέσα από τον αέρα της εκπομπής “Όλα Γκουντ” στον ΣΚΑΪ, με αφορμή όσα είπε στα social media πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη.

«Θα μου επιτρέψετε να πω κάτι γιατί έχω πενθήσει πολύ στη ζωή μου. Ο καθένας μπορεί να πενθήσει όπως εκείνος νιώθει καλά. Θα μπορούσε να είχε βάλει ένα μαγιό, να είχε πάει σε μια παραλία γιατί έτσι ήθελε να μπει μέσα στη θάλασσα και να ξεχαστεί.

Θα μπορούσε να ήταν γυμνή σε μια παραλία γιατί έτσι ήθελε να ξεχαστεί. Θα μπορούσε να κάνει και οτιδήποτε γιατί έτσι της άρεσε.

Κανείς δεν μπορεί να κρίνει και να σχολιάζει το πένθος κανενός! Και επαναλαμβάνω, σας το λέει αυτό ένας άνθρωπος που έχει πενθήσει και τους δύο γονείς του» τόνισε, αρχικά, ο Γρηγόρης Γκουντάρας

«Δεν θυμάμαι… Πήγα την επόμενη ημέρα στη δουλειά γιατί έτσι ήθελα να ξεχαστώ. Μπορεί και να βγήκα με τους φίλους μου έξω, δεν θυμάμαι τι έκανα.

Γιατί έτσι ήθελα να ξεχαστώ. Μπορεί και να είχα πιει πολύ γιατί έτσι ήθελα να ξεχαστώ. Κακώς, Ιωάννα, που βγαίνεις και απαντάς σε ανθρώπους που κρύβονται και γράφουν.

Μπαίνεις σε μια διαδικασία απολογίας, γιατί; Γιατί; Βάλε ότι θέλεις και κάνε ότι θέλεις. Η ψυχή σου το ξέρει».

«Όταν χρησιμοποιείς αυτό το μέσο και βγάζεις πάρα πολλές χιλιάδες ευρώ από αυτό το μέσο και το έχεις θεοποιήσει εσύ αυτό το μέσο, έχει γίνει αυτό το μέσο, πως μετά δεν περιμένεις αυτό το μέσο να σου γυρίσει και μπούμερανγκ; Λέω εγώ τώρα…

Όπως επίσης, Ιωάννα μου, δεν ήθελα να κάνεις αυτό το ξέσπασμα με φίλτρο! Δεν χρειαζόταν αυτό το ξέσπασμα να γίνει με φίλτρο! Είναι μια κατάθεση της δική σου ψυχή, μια κατάθεση αυτού που βιώνεις.

Γιατί πρέπει να είναι ψεύτικο, ρε Ιωάννα; Έχει φίλτρο τώρα σε αυτό που κάνει η Ιωάννα και μένα αυτό μου βάζει μια ταμπέλα ανάμεσα μας» συμπλήρωσε, με τη σειρά της, η Ναταλί Κάκκαβα.

Media Τελευταίες ειδήσεις