Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Γρηγόρης Βαλτινός: «Όλες οι θεωρίες των αντιεμβολιαστών με βρίσκουν αντίθετο»

Γρηγόρης Βαλτινός: «Όλες οι θεωρίες των αντιεμβολιαστών με βρίσκουν αντίθετο»

Όσα ανέφερε ο Γρηγόρης Βαλτινός στο Καλοκαίρι #not.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο αντιεμβολιαστικό κίνημα. Ο ηθοποιός δήλωσε τα εξής: «Η κοινωνία έχει διχαστεί, αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε. Είναι πολύ άσχημο να απομονώνεις κάποιες ομάδες, αλλά είναι και πολύ άσχημο αυτές οι ομάδες να θέλουν να μπουν σε κάποιους χώρους και να μολύνουν τους υπόλοιπους.

Όπως είναι δημοκρατικό να μη θες να εμβολιαστείς, είναι δημοκρατικό και το να μη θέλεις να μολυνθείς.

Έχεις καθίσει 2 χρόνια μέσα, έχεις κάνει τα εμβόλια, έχεις τεράστιες απώλειες στην επιχείρησή σου και δεν έχεις τα περιθώρια να καταστραφείς άλλο. Όλες οι θεωρίες των αντιεμβολιαστών με βρίσκουν αντίθετο».

Για το κίνημα #metoo και τις υποθέσεις που πήραν τον δρόμο της Δικαιοσύνης, ο Γρηγόρης Βαλτινός είπε: «Δεν μου αρέσουν τα λαϊκά δικαστήρια, μου αρέσουν τα δικαστήρια της Δικαιοσύνης. Οι υποθέσεις αυτές έχουν πάει στα δικαστήρια, εμείς πρέπει να σιωπήσουμε.

Οι άνθρωποι που μίλησαν καλώς μίλησαν, γιατί πρέπει να ξεκαθαρίζει και ο τόπος. Η θλίψη μας στο θέατρο είναι τεράστια γιατί κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις χαρακτηρίζουν έναν ολόκληρο χώρο, ακριβώς γιατί είναι ένας χώρος ιδιαίτερα προβεβλημένος και προσφέρεται για βορά στα ΜΜΕ και στο ίδιο το κοινό.

Δεν είναι όλος ο χώρος έτσι. Ο χώρος του θεάτρου είναι ένας χώρος ιδεών, αξιών, τέχνης, ευαισθησίας και αγάπης».

Media Τελευταίες ειδήσεις