Τετάρτη, 21 Φεβ.
14oC Αθήνα

Η Nova πρωταγωνιστεί και στις Χρυσές Σφαίρες με 11 βραβεία σε όλες τις premium κατηγορίες

Η Nova πρωταγωνιστεί και στις Χρυσές Σφαίρες με 11 βραβεία σε όλες τις premium κατηγορίες

Η Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και να σαρώνει στα μεγαλύτερα διεθνή βραβεία, κατακτώντας 11 βραβεία σε όλες τις Premium Κατηγορίες στις φετινές Χρυσές Σφαίρες για ταινίες και σειρές που προβάλλονται αποκλειστικά από τα κανάλια της, τα Novacinema, τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό!

Η ταινία «Oppenheimer» του Christopher Nolan απέσπασε 5 βραβεία, μεταξύ των οποίων: Καλύτερης Ταινίας – Δράμα, Καλύτερης Σκηνοθεσίας, Καλύτερου Ηθοποιού για τον Cillian Murphy, Καλύτερου Ηθοποιού σε Β’ Ανδρικό Ρόλο (Robert Downey Jr) & Καλύτερης πρωτότυπης μουσικής.

Η ταινία «Anatomy of a Fall» κέρδισε 2 βραβεία στις κατηγορίες Καλύτερου σεναρίου και Καλύτερης μη αγγλόφωνης ταινίας.

Στις σειρές, το μοναδικό «Succession» κέρδισε 4 βραβεία, μεταξύ των οποίων: Καλύτερη δραματική σειρά, καλύτερης ηθοποιού σε δραματική σειρά (Sarah Snook), καλύτερου ηθοποιού (Kieran Culkin) και καλύτερου ηθοποιού σε Β’ Ανδρικό ρόλο (Matthew MacFadyen).

Ο 4ος κύκλος της δημοφιλούς σειράς «Succession» από την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου θα είναι διαθέσιμος και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ.

Όλες οι παραπάνω ταινίες και σειρές αποτελούν μέρος του προγράμματος καναλιών Novacinema για τη σεζόν 2024-2025 που θα απολαύσουν οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova.

Η φετινή 81η τελετή των βραβείων Golden Globes μεταδόθηκε LIVE από το κανάλι των βραβείων Novastars ενώ θα μεταδοθεί απόψε στις 21:00 στο Novacinema1 με ελληνικούς υπότιτλους.

Media Τελευταίες ειδήσεις