Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Άννα Φόνσου αποκαλύπτει στη Ρούλα Κορομηλά τον έρωτά της για τον Ντίνο Ηλιόπουλο

Η Άννα Φόνσου αποκαλύπτει στη Ρούλα Κορομηλά τον έρωτά της για τον Ντίνο Ηλιόπουλο

Η Άννα Φόνσου και ο Μάκης Δελαπόρτας είναι απόψε (29.04.2023) καλεσμένοι της Ρούλας Κορομηλά, αφού το Σπίτι με το Mega είναι αφιερωμένο στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο!

Ανάμεσα στα όσα θα πει η Άννα Φόνσου στη Ρούλα Κορομηλά για τη χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά θα είναι και η αποκάλυψη ότι ήταν ερωτευμένη με τον Ντίνο Ηλιόπουλο!

Όταν η οικοδέσποινα τη ρωτά με ποιους άλλους μεγάλους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου είχε συνεργαστεί, εκείνη δεν διστάζει να μοιραστεί μια πολύ τρυφερή στιγμή: την πρώτη της συνάντηση με τον σπουδαίο ηθοποιό Ντίνο Ηλιόπουλο.

Όπως θα πει η Άννα Φόνσου, ήταν ακόμη μαθήτρια και ουσιαστικά έβλεπε μπροστά της έναν ζωντανό μύθο, έναν άνθρωπο που θαύμαζε βαθιά και που την ενέπνευσε και αργότερα τη βοήθησε να κάνει καριέρα στο σινεμά και στο θέατρο.

Όταν μάλιστα έπρεπε να κάνει την πρώτη της πρόβα μαζί του, η ίδια θυμάται με το χαρακτηριστικό της πηγαίο τρόπο ότι έχανε τα λόγια της, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει ότι δεν ονειρεύεται, αλλά όντως, είχε μπροστά της με σάρκα και οστά το μεγάλο της είδωλο.

Αυτή θα είναι μια μόνο από τις πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες που θα ειπωθούν απόψε στις 21:00 στην αγαπημένη μουσική εκπομπή του MEGA.

Το «Σπίτι με το MEGA» απόψε μάς προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα με τα αξέχαστα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Media Τελευταίες ειδήσεις